DOŽIVI SRBIJU: Posetioci najviše interesovanja pokazali za letovanje na jezerima Bele Crkve

20:31

23.10.2024

Podeli vest:

Foto: Printscreen/RTV Pančevo

Na nedavno održanoj promotivnoj kampanji Turističke organizacije Srbije „Doživi Srbiju“, Turistička organizacija opštine Bela Crkva predstavila je bogatu turističku ponudu svoje opštine, kao i manifestacije. Tom prilikom, posetioci su najviše interesovanja pokazali za letovanje na jezerima.

Turistička organizacija opštine Bela Crkva nedavno je učestvovala u promotivnoj kampanji „Doživi Srbiju“ u Beogradu, predstavljajući turističku ponudu i manifestacije opštine. Posetioci su pokazali najveće interesovanje za letnju ponudu, planirajući letovanja za narednu godinu, kaže Lujza Licko, organizator za razvoj i promociju turističkog proizvoda TOO Bela Crkva.

Mnogi posetioci bili su iznenađeni otkrićem da u blizini Beograda postoji grad sa toliko jezera, te su odmah nakon sajma počeli da se raspituju o smeštaju uz vaučere.

Tokom predstojećeg zimskog perioda planirane su nove promocije lepota Bele Crkve u zemlji i inostranstvu, a sve aktivnosti zainteresovani mogu pratiti putem društvenim mreža.

Tokom trajanja promotivne kampanje, štand Turističke organizacije opštine Bela Crkva posetila je i direktorka Turističke organizacije Srbije Marija Labović i tom prilikom, uz razmenu iskustava, dogovorena je dalja saradnja.

(Pančevac/RTV Pančevo)

DEČJI KUTAK U BELOJ CRKVI: Održane radionice kreativnog izražavanja sa profesorkom Stamenković

BELA CRKVA: U Narodnoj biblioteci otvoren Dečji kutak za najmlađe sugrađane

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.