BOMB FEST U KOVINU: Najuspešniji muzičari na jednom mestu

21:56

27.10.2024

Podeli vest:

Foto: Printscreen/RTV Pančevo
Foto: Printscreen/RTV Pančevo

Višednevni muzički festival „Bomb fest“ okupio je u Kovinu neke od najuspešnijih muzičara ove opštine. Među njima je i solista na fruli, Neda Nikolić, koja je nastupila sa svojim kvartetom u okviru druge večeri festivala. Događaj je organizovao Centar za kulturu Kovin, pod pokroviteljstvom Opštine Kovin.

Drugo veče sada već tradicionalnog kovinskog muzičkog festivala „Bomb fest“, koji organizuje Centar za kulturu Kovin, bilo je rezervisano za maestralan nastup kvarteta talentovane Nede Nikolić. Mlada muzičarka je svoju uspešnu karijeru započela u nižoj muzičkoj školi u Kovinu, nakon čega je nastavila školovanje u Smederevu i Kraljevu, da bi diplomirala na Fakultetu muzičke umetnosti u Beogradu. Iako je do sada držala velike solističke koncerte širom sveta, uvek se rado odaziva pozivu da nastupi u rodnom Kovinu.

Pored kvarteta Nede Nikolić, zvezde ovogodišnjeg festivala su i Sima Simić, Sanja Živković, Zoran Stojanović i Hor duhovne muzike „Iskon“. Događaj je realizovan uz podršku Opštine Kovin.

(Pančevac/RTV Pančevo)

KOVIN: U Biblioteci Vuk Karadžić organizovan program posvećen češkom piscu Francu Kafki

KOVIN: Tribina povodom Svetskog dana mentalnog zdravlja u Biblioteci Vuk Karadžić

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.