DVE MEDALJE ZA SPARTAK: Maša Lenatov i Ognjen Bilecki osvojili bronze na krosu RTS-a

09:29

28.10.2024

Podeli vest:

Foto: Glas Opova
Foto: Glas Opova

Sombor je bio domaćin kros serije RTS-a. Konkurencija je bila izuzetno jaka, a atletičari “Spartaka” osvojili su dve bronzane medalje.

Prvu bronzanu medalju osvojila je Maša Lenatov u trci predškolki na 200m. Drugu bronzanu medalju osvojio je Ognjen Bilecki u trci drugih razreda na 500m, Ognjen se sjajno borio, bio drugi do poslednjih pet metara, kada je u uzbudljivom finišu zauzeo treće mesto. Izuzetna je bila i Nikolija Vitolić u trci devojčica petih razreda na 500m, gde je osvojila četvrto mesto. Vukašin Despotović je takođe zauzeo četvrto mesto u trci drugih razreda, prenosi Glas Opova.

Peta mesta osvojili su: Katarina Ginculj u trci devojčica trećih razreda, Filip Poledica u trci dečaka sedmih razreda na 1000m. Maša Stojanović je u trci devojčica prvih razreda na 400m osvojila šesto mesto, dok je Damjan Jevtić je u trci dečaka prvih razreda osvojio šesto mesto.

Za “Spartak” su nastupili i sledeći atletičari koji su zauzeli od 10. do 20. mesta: Sanda Grujić, Lara Topuzović, Lana Stojić, Nađa Džakula, Nina Njegruc, Milica Slavković, Dunja Lenatov, Marija Šavija, Milana Milovanov, Bogdan Jevtić, Uroš Zdravković.

(Pančevac/Glas Opova)

AK Tamiš: Zdravo da deca treniraju atletiku

BRAVO, NIKOLINA! Atletičarka Tamiša šampionka Srbije za 2024. godinu

BONUS VIDEO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.