ODVEDENA DECA ANE VOLŠ Evo ko je preuzeo brigu o mališanima! Ima tri sina, najmlađi ima 2 godine! NEMAJU SRPSKO DRŽAVLJANSTVO

10:44

11.01.2023

Podeli vest:

printscreen/ig

Deca Ane Volš više nisu sa Brajanovom majkom, koja ih je čuvala pošto ih je preuzela socijalna služba.

Brigu o deci Ane Volš, Srpkinje za kojom se traga od 1. januara, preuzele su socijalne službe. Njihove majke nema od 1. januara, kako je policiji prijavio njen suprug Brajan, kojem je juče određen pritvor zbog ometanja istrage.

Ana i Brajan Volš, imaju troje dece, svi su dečaci. Kako Telegraf saznaje najstariji ima 6 godina a najmlađi 2, i nijedan nema naše državljanstvo.

„Trenutno najviše brinem za njihovu decu. Samo razmišljam da li su ona bezbedna – rekao je za američke medije Gem Mutlu, koji je sa Anom i Brajanom Volšom zajedno proslavio Novu godinu, i koji je jedan od poslednjih ljudi koji su videli Beograđanku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Walshe (@anawalshe)

On je kazao da su socijalne službe preuzele njihovu decu i da se trenutno staraju o njima. Najnovije informacije govore da policija pretražuje lokalnu deponiju u Pibodiju, na kojoj su i pronašli dokaze u vezi sa nestankon Ane Volš.

Na snimku koji su objavili lokalni mediji vidi se kako istražitelji u zaštitnim odelima i policajci sa psima tragačima pretražuju deponiju Njuberi u Pibodiju.

 

(Pančevac/Kurir)

JEZIVI DETALJI SLUČAJA ANE VOLŠ: Suprug je ubio i raskomadao u podrumu dok su deca spavala na spratu?!

MOLIM BOGA DA JE MOJA ANA ŽIVA Majka Ane Volš: Ne želim da imam crne misli! Nisam dobila informaciju čija je krv na testerama, sekirama i nožu

EVO GDE POLICIJA TRAGA ZA ANOM VOLŠ: Isplivao je snimak sa lica mesta! UŽAS VIDEO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.