PANTRANSPORT UVEO DODATNE POLASKE ZA GLOGONJ: Još 4 iz Glogonja prema Pančevu i 2 iz Pančeva ka Glogonju

09:09

23.01.2023

Podeli vest:

Foto: MIlan Šupica

Pantransport je uveo 2 dodatna polaska od Pančeva ka Glogonju i 4 iz Glogonja ka Pančevu.

Kako je potvrđeno Pančevcu iz Pantransporta, autobusi su danas počeli da saobraćaju u dodatnim terminima.

Polasci iz Glogonja:

– Između 06:00h i 06:45h, radnim danima, uveden je dodatni polazak na LINIJI 22 – Glogonj-Pančevo AS.

Ovaj polazak uvodi se kao ispomoć za polazak iz Opova u 6:30h. (Ovaj polazak nije u zvaničnom redu vožnje i u nepovoljnim uslovima poslovanja može biti neodržan);

– Između 12:00h i 12:05h, radnim danima, uveden je dodatni polazak na LINIJI 22 Glogonj-Pančevo AS, koji će biti ispomoć za dolazak iz Opova u 11:50h. (Ovaj polazak nije u zvaničnom redu vožnje i u nepovoljnim uslovima poslovanja može biti neodržan)

– U 17:05, radnim danima, održavaće se dodatni polazak na LINIJI 22 Glogonj-Pančevo AS, kao produžena varijanta LINIJE 3 Jabuka – Stari Tamiš;

– U 21:55, radnim danima, dodatni polazak održavaće se na LINIJI 22 Glogonj-Pančevo AS, kao produžena varijanta LINIJE 7 Jabuka – Rafinerija.

Polasci iz Pančeva:

– Radnim danima održavaće se polazak oko 16:20, od stajališta „kod Popaja”, kao produžena varijanta LINIJE 3 Stari Tamiš-Jabuka. Autobus će produžavati do Glogonja.

– Radnim danima održavaće se polazak oko 21:20h od stajališta „kod Popaja”, kao produžena varijanta LINIJE 7 Rafinerija-Jabuka. Autobus će produžavati do Glogonja.

 

Ukoliko se nakon određenog perioda primene i detaljnog broja putnika bude ispostavilo da je broj korisnika usluge prevoza na produženim linijama slab, PD „Pantransport” d.o.o, zadržava pravo da navedene promene ukine, navedeno je u saopštenju objavljenom na Facebook nalogu MZ Glogonj.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.