EUFORIJA U PANČEVU SVE VEĆA! Nakon pobede nad Grafičarom, glavni cilj našeg tima je svakim kolom sve bliži! FOTO

09:04

27.02.2023

Podeli vest:

Printscreen/IG/fk_zeleznicar_pancevo

Premijerna runda prolećnog dela šampionata u društvu prvoligaša imala je mnogo zanimljivih duela, uželeli su se ljudi fudbala, ali sve oči bile su uprte u veliki derbi koji je odigran podno južne tribine stadiona „Rajko Mitić” u Beogradu.

Printscreen/IG/fk_zeleznicar_pancevo

A kako i ne bi kada su se sastali drugoplasirani i trećeplasirani tim.

Duelu između Grafičara i Železničara na važnosti je dao i sudija Srđan Jovanović koji je pre samo nekoliko dana sudio meč Lige šampiona između Intera i Porta.

Printscreen/IG/fk_zeleznicar_pancevo

Naši momci su u duel ušli odvažno i hrabro, imali su ogromnu želju, trudili su se maksimalno, a na kraju su uzdignutih ruku napustili poprište okršaja: Grafičar – Železničar 0:1 (0:1).

Strelac jedinog gola na utakmici bio je Dario Grgić u 41. minutu utakmice.

Hladan vetar koji je počeo da duva neposredno pred početak meča jeste bio protivnik derbija, ali momci u belim dresovima nisu se obazirali na ništa dugo osim na – gol rivala.

I svi do jednog koji su danas branili Željine boje, jesu heroji. Pretrčali su kilometre i kilometre, borili su se za svaku loptu, za svaki centaršut, korner…

Železničar je odigrao odlično i taktički. Stezao je obruč oko protivnika, ali nije srljao. Imao je incijativu, ali nije brzao… Strpljivo je čekao svoju šansu. Znao je Tomislav Sivić da će doći, znali su to i Mladen Živković i njegovi saigrači. Imao je Želja nekoliko dobrih prilika, ali pobednika derbija odlučio je detalj iz 41. minuta.

Printscreen/IG/fk_zeleznicar_pancevo

Fenomenalni Luka Petrović koji je i ovoga puta bio jedan od najzapaženijih na terenu, idealno je centrirao po ko zna koji put… Lopta je došla do lucidnog Daria Grgića, a onda – Željin „genije” bio je neumoljiv. „Bubamara” je zaparala mrežu Grafičara!

Printscreen/IG/fk_zeleznicar_pancevo

Pogodak za veliku radost na terenu, ali na tribini gde je bio veliki broja navijača iz Pančeva!

Derbi je bio i prošao! Želja je napravio prvi, ali veliki korak ka svom cilju! I ne misli da stane, a ni da se opušta.

Već u sredu, 1. marta sledi novo iskušenje. U Pančevo dolazi užička Sloboda. Još jedan ozbiljan protivnik i još jedan derbi.

Ali „dizelka” zna svoj put…

(Pančevac)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.