SVE JE SPREMNO Pančevac Milan Bujaković se večeras bori za finale Pesme za Evroviziju! Na sceni sa još četiri sugrađana

10:25

02.03.2023

Podeli vest:

printscreen/ig

Sinoć je održano prvo polufinalno veče Pesme za Evroviziju 23, gde je odabrano osam finalista, a večeras će na programu biti drugo polufinale, u kojem će nastupiti 16 izvođača, među kojima su i dva Pančevca.

Milan Bujaković će se predstaviti sa pesmom Fenomen, a nastupiće pod rednim brojem 13, u kom je našao simboličnu vezu sa našim gradom. Ističe da je sve spremno za nastup i da nema tremu jer mu ovo nije prvo učešće na ovom festivalu:

– Mnogo mi znači što sam već učestvovao i nadam se da će mi to iskustvo ove godine pomoći, naglasio je pevač za televizuju Pančevo.

printscreen/TV Pančevo

Poruka pesme je ljubav, a kaže da je “ljubavni osećaj najlepši koji čovek može da doživi“, kao i da je “život fenomen kada voliš i kada si voljen“.

Četiri autora je radilo pesmu, a Dragiša Baša je taj koji je napravio priču i okupio ostale. Baša potpisuje tekst, a muziku su radili Aleksandar Aleksov, Miro Buljan i Nenad Ćeranić.

Na sceni neće biti sam, te će mu društvo praviti Pančevci Peđa Tomašević, Vladan Keljević, Ivana Vlahović i Nevena Branković. Oni će pevati prateće vokale jer je, kako ističe, pesma puna istih.

 

Kao svog favorita istakao je svog sugrađanina i kolegu Petra Pupića Egreta, koji je bio autor pesme Niti s kojom je Bujaković učestvovao pre tri godine.

Petar Pupić nastupa sa pesmom Ako shvatim kasno, pod rednim brojem sedam.

 

(Pančevac)

PANČEVCI U TRCI ZA EVROVIZIJU Milan Bujaković i Petar Pupić Egret među takmičarima koji će se boriti za Liverpul! Poslušajte sve pesme!

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.