ISPOVEST JELENE KARLEUŠE: Razvela sam se zbog nameštaljke Bogoljuba Karića, Bojana nikad nisam prevarila! Evo kako je strika Bogi to uradio! FOTO

09:15

30.05.2023

Podeli vest:

Printscreen/IG/karleusastar

Razvod Jelene Karleuše i Bojana Karića godinama intrigira domaću javnost. Iako je punih osamnaest godina ćutala o razlozima koji su doveli do kraha ljubavi, pevačica je konačno rešila da ispriča svoju stranu priče i time stavi tačku na glasine koje kolaju.

Razvod Jelene Karleuše više nije tajna

Jelena je, naime, putem društvene mreže Instagram otkrila zbog čega su se ona i Bojan razišli te 2005. godine, ali i ko je kumovao njihovom razvodu.

– Moje mišljenje o Bogoljubu Kariću neću rafalno ispaliti jer imam obzir prema Bojanu Kariću. Mom bivšem mužu. Volela sam ga i poštovala sam njegovog pokojnog oca Sretena. Ali imam da kažem reč – dve o BK – napisala je pevačica na Instagramu, pa dodala:

– Bogoljub Karić je čovek koji je uradio sve da se od Bojana razvedem. Namestio je telohranitelja da nam dođe na vrata u 7:15 ujutru i pokaže poruke koje nikada nisam poslala. Bogoljub je bio vlasnik mobilne telefonije. Bila sam nemoćna. Moj tadašnji muž je poverovao “strika Bogiju”. Telohranitelj je dobio auto kako sam čula. Ja sam dobila medijski linč i razvod. Bojana nikada nisam prevarila. Neka je Bojan zdrav i živ i njegova divna porodica – zaključila je.

Podsećanja radi, Jelena Karleuša i Bojan Karić venčali su se u septembru 2004, prvo u crkvi, a potom u Vili Jelena. U braku su proveli svega nekoliko meseci, a onda su u martu naredne godine potpisali su papire za razvod.

‒ Udala sam se za Bojana, ali me je razvela njegova mama Slavica. Ona je bila posrednik i lično se pobrinula da do našeg razvoda dođe što brže i bezbolnije po njenog sina. On nije imao snage da se suoči sa mnom. Prvih nekoliko dana bila sam u šoku, nisam znala šta da radim. Situacija je bila sledeća: moja reč protiv reči telohranitelja, ali tu moju reč nisu želeli da čuju. Tražila sam od Bojanove majke samo jedno – da ga zamoli da se obrati javnosti i kaže šta se zaista dogodilo, da mi „opere obraz“. Ali, on to nije želeo ‒ požalila se u jednom intervjuu Jelena Karleuša, koju je dugo pratio glas da se od Bojana razvela posle navodne afere sa telohraniteljem.

(Pančevac/Paparazzo)

PORODILA SE ANĐELKA PRPIĆ Na svet donela devojčicu, a nazvala je po svom liku iz serije! Uvek je isticala koliko joj je ta uloga promenila život!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.