CAR IZ ČEVLJANOVIĆA Ovo je Đenan kog su proslavile urnebesne fotke sa RINGIŠPILA! FOTO

14:23

02.08.2023

Podeli vest:

Printscreen/Facebook

Fotografije sa koride u Čevljanovićima postale su regionalni hit. Muškarac koji se u društvu devojke izvio poput Supremena izazvao je veliku pažnju na društvenim mrežama. Neki ga kude, mnogi bodre. Đenan Numanović poreklom je iz sela u okolini Čevljanovića. Na koridu je došao tokom odmora jer živi i radi u inostranstvu.

– Vozim kamione, pa iskoristim priliku da dođem na odmor kada je korida u toku, jer je to naša tradicija – kaže Đenan i dodaje:

– Osećam se super, mnogo je više onih pozitivnih komentara nego onih negativnih. Postao sam viralan. Nisam očekivao, a sve se desilo slučajno. Ja sam ljubitelj adrenalinskih vožnji. Svuda po svetu koristim priliku da se vozim i izvodim neke akrobacije. Majicu sam skinuo, da objasnim onima koji komentarišu negativno, samo iz razloga da je lanci ringišpila ne bi pokidali. Svi zovu, portali i novine, da gostujem i ispričam šta se dešava. Organizatori drugih korida već me pozivaju da dođem. Ti moraš doći, sad si viralan, tako mi kažu.

Dodao je i da mu je sve što se dešavalo jako simpatično i da mu njegov „trenutak slave“ prija.

– I oni koji me negativno komentarišu me nasmeju, javim im se i našalim na svoj račun ako treba, sve je ovo deo zabave – poručio je Đenan.
(Novosti)

ONO ŠTO JE ZA SRBE VIDOVDAN, TO JE ZA MAKEDONCE ILINDAN Jabučani proslavili seosku slavu i nacionalni praznik makedonske nacionalne zajednice! FOTO

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.