DOMINACIJA DŽUDISTA TAMIŠA NA PRVENSTVU VOJVODINE Pančevci osvojili 10 medalja i ubedljivo ekipno prvo mesto FOTO

19:52

24.09.2023

Podeli vest:

Pančevac
Na prvenstvu Vojvodine za mlađe dečake i devojčice u džudou koje je danas održano u Stepanovićevu džudo klub „Tamiš” iz našeg grada osvojio je ubedljivo ekipno prvo mesto sa 54 boda, dok je drugi bio ODŽK Proleter iz Zrenjanina sa 36 bodova.

Pančevac

Tamiš je nastupio sa 17. takmičara koji su osvojili 10 medalja. Zlatom su se okitili Natalija Novaković, David Mamojka, Novak Nedeljković i Novak Bogdanović. Srebrne medalje osvojili su Pavle Ćosić, Sanina Nikolić, Divna Milovanović i Anita Lalić dok su bronzane medalje zaslužili Katarina Kešin i Luka Rašić.

Pančevac

Džudisti „Tamiša”bili su veoma uspešni i na veoma jakom kadetskom turniru u Francuskoj. U Ruanu u konkurenciji 80 ekipa pančevački tim nastupio je sa 5 devojčica i 5 dečaka. Na kraju takmičenja  devojčice su zauzele ekipno 1. mesto, a dečaci ekipno 2. mesto. Najzaslužniji za ovaj veliki uspeh su Kristina Krstić, Mara Rašić, Jana Cvetković, Milena Sekulović i Natalija Strigić kod devojčica, a kod dečaka Petar Novaković, Aleksa Sudimac, Vasilije Stajčić, Dušan Nedeljković i Vuk Nedeljković. Ekipu koju predvode Tatjana Bevc Lalić i Dušica Novaković ostaće u Francuskoj do srede i treniraće sa vršnjacima iz najboljih evropskih klubova što će im sigurno značiti u daljem napredovanju.
(Pančevac/G.J.)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.