U Pančevu i okolini danas pre podne sunčano, posle podne naoblačenje

08:46

09.02.2024

Podeli vest:

Milan Šupica

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i natprosečno toplo vreme koje će samo na severu i severozapadu Vojvodine doneti umerenu oblačnost, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. Duvaće južni i jugozapadni vetar u pojačanju, naročito u planinskim predelima Dinarskog područja, gde se očekuju i udari olujne jačine.

Biometeorološke prilikeRelativno povolјne biometeorološke prilike pogodovaće svim hroničnim bolesnicima i osetlјivim osobama. Izvestan oprez se savetuje kardiovaskularnim bolesnicima. Meteoropate mogu osetiti probleme sa snom i blagu glavobolјu

.

Najniža temperatura kretaće se od minus dva stepena do 10 stepeni a  najviša od 16 do 23 stepena.

I u Beogradu danas pretežno sunčano i natprosečno toplo vreme sa umerenim naoblačenjem posle podne i uveče. Duvaće slab do umeren, južni i jugozapadni vetar. Najniža temperatura od sedam do deset stepeni a najviša oko 22 stepena. U toku noći u pojedinim delovima grada sasvim slaba kratkotrajna kiša.

Umerena oblačnost će se kasnije posle podne, uveče i tokom noći proširiti na celu zemlju, tek ponegde uslovljavajući sasvim slabu kratkotrajnu kišu.

U Pančevu i okolini u petak pre podne sunčano, posle podne i naoblačenje. Duvaće umeren do jak jugozapadni vetar. Jutarnja temperatura 8°C, maksimalna dnevna 22°C.

Za vikend oblačno i veoma toplo. Biće vrlo vetrovito, uz jak južni i jugoistočni vetar. Maksimalna temperatura do 20°C. Početkom sledeće sedmice kišovito, u utorak uz zahlađenje i severni vetar. Sredinom sledeće sedmice osetno hladnije.

(Pančevac)

SJAJNA AKCIJA RIBOČUVARA I POLICIJE Ribokradice se bacile u mulj i vodu, ostavivši sav lopovski pribor! Svi su identifikovani

UHAPŠEN HAKER IZ VRŠCA: Osumnjičen da je oštetio platformu za platni promet za 1.8 miliona dinara

Savetovalište na Tik Toku Doma zdravlja

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.