NEDELJNI HOROSKOP: Raku se otvaraju oči, Devica ne sme da rizikuje previše

14:00

07.07.2024

Podeli vest:

pexels-mikhail-nilov

Nedeljni horoskop od 8. do 14. jula 2024. godine i saznajte šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN
Nedeljni horoskop od 8. do 14. jula 2024. godine predviđa vam uspeh i napredak u poslu, ako budete bili oprezni u komunikaciji. Ne treba uvek svakome reći sve do kraja, već birati reči u skladu sa svojim ciljem. U ljubavi ste zaneseni romantikom, i prosto vam cvetaju ruže. Zdravlje vam je dobro, moguće su manje glavobolje. Dobijate dobru vest vezanu za finansije. Najbolji dani biće vam subota i nedelja.

BIK
Ovo je po horoskopu nedelja koja je predviđena za odmor, razmišljanje i kontemplaciju. Čak i ako vam obaveze to ne dozvoljavaju, pokušajte da što više vremena posvetite razmišljanju o daljim pravcima važnih odluka i puteva u životu. Dajte sebi oduška i ne mislite samo o tome šta mora da se desi, već i šta vi želite. Pazite se naglih pokreta, moguće je da ćete se ukočiti. Najbolji dani biće vam ponedeljak i sreda.

BLIZANCI
Niste ove nedelje na vrhuncu energije, i najradije biste samo „odradili“ ono što morate. Taj manjak energije osetićete i na poslu, ali i u privatnim odnosima – kao da imate sve manje strpljenja za ljude i njihove izgovore. Birajte kome ćete posvetiti vreme i reći kako se osećate, a ko to ne zaslužuje. Kada je zdravlje u pitanju, pripazite šta jedete, mogući su problemi sa želucem. Najbolji dani biće vam četvrtak i nedelja.

RAK
Nedeljni horoskop od 8. do 14. jula 2024. godine savetuje vam da utvrdite šta vas tačno muči proteklih nedelja. Možda ste osećali anksioznost oko jedne teme, a suština zapravo leži u potpuno drugoj. Čim razrešite sa sobom šta želite dalje, bilo u poslu ili ljubavi, oči će vam se otvoriti i odahnućete. Slobodni Rakovi su raspoloženi za flertovanje. Najbolji dani biće vam utorak i sreda.

LAV
Vaš nedeljni horoskop vam najavljuje uzbuđenje kada je ljubav u pitanju. Ako niste trenutno u vezi, doživećete poznanstvo koje će vam misli i osećanja prevrnuti naglavačke. Bez brige, u pitanju je bezazleni letnji flert, ali može da preraste i u nešto više. Na poslu dominirate, i moguće je da vam neko zavidi. Najbolji dani biće vam utorak i subota.

DEVICA
Novac je glavna tema vašeg horoskopa, ako ne pazite, neće ga biti dovoljno za kasno letovanje koje planirate! Imate priliku za neku investiciju, koja vam se čini kao dobra ideja, ali se obavezno posavetujte sa nekim ko je bolje upućen od vas. Postoji rizik da se „okliznete“ i da vaše finansije ispaštaju do jeseni. Ljubavni život vam je stabilan, već neko vreme uživate u situaciji koja je baš onakva kakva želite da bude. Najbolji dani biće vam ponedeljak i utorak.

VAGA
Nedeljni horoskop od 8. do 14. jula 2024. godine vam najavljuje priliku da zablistate na poslu. Neka situacija će delovati vrlo komplikovano, ali je vama jednostavno rešenje nadohvat ruke. Svi će pričati o tome kako ste uspešno rešili problem! U ljubavi ste željni više nežnosti i pažnje. Ako trenirate, pazite da se ne preforsirate ove nedelje. Najbolji dani biće vam četvrtak i nedelja.

ŠKORPIJA
U ovom periodu fokusirani ste na uspeh i kao da ste zanemarili svoj privatni život. Izađite i družite se, isplanirajte izlet u prirodi ili čak vikend bekstvo iz grada. Ne možete samo da idete ka nekom cilju, već bi trebalo i da usput zastanete i „pomirišete cveće“. U vašoj okolini je osoba koja vam se krišom divi i želela bi da je primetite. Najbolji dani biće vam četvrtak i petak.

STRELAC
Ove nedelje ste odlučni da rešite neki problem na poslu, a horoskop vam kaže da su zvezde na vašoj strani! Budite hrabri, i situacija će imati rasplet kakav ste samo mogli da sanjate. U ljubavi, razmišljate o nekoj osobi iz prošlosti, i moguće je da ćete je sresti. Zdravlje vam je dobro, ali unosite više vitamina i minerala po vrućini. Najbolji dani biće vam utorak i subota.

JARAC
U vaš život ulazi neka neobična osoba, možda kao prijatelj, možda kao nešto više od toga. Zaokupiće vaše misli i osetićete ogromnu želju da joj se približite. Ali morate da odlučite da li je to pametno za vas, naročito ako ste na početku nove veze. Zdravstveni horoskop vam savetuje da proverite pritisak. Najbolji dani biće vam ponedeljak i nedelja.

VODOLIJA
Ova nedelja za vas je, po horoskopu, odlučujuća po pitanju ljubavi. Partner vam je postavio pitanje koje ste doživeli kao ultimatum, i potrebni su vam saveti prijatelja kako biste rešili dilemu. Na poslu doživljavate stres, jer jasno vidite da se ne trude svi kao vi i to vas uznemiruje. Porodični odnosi su u senci neke nesuglasice iz prošlosti. Najsrećniji dani biće vam ponedeljak i četvrtak.

RIBE
Nedeljni horoskop od 8. do 14. jula 2024. godine vam savetuje da budete oprezni ujutru, kao da imate neke loše navike kojih nikako ne možete da se otarasite, a utiču na to kako se osećate i ponašate. Pokušajte da svaki dan započnete kao novu priliku da budete srećni i da se osećate dobro. Preporučuje vam se fizička aktivnost, idealno je plivanje. Na poslu osećate pritisak. Najbolji dani biće vam ponedeljak i nedelja.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

(Mondo)

BONUS VIDEO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.