VUČIĆ IZ PARIZA PRED OTVARANJE OI: Dobili smo najbolju moguću poziciju za otvaranje Srpske kuće

11:25

26.07.2024

Podeli vest:

Printscreen/RTV Pink

Predsednik Aleksandar Vučić obraća se iz Pariza, gde će danas prisustvovati ceremoniji otvaranja 33. Letnjih olimpijskih igara.

– Mi ćemo sutra ovde da otvorimo srpsku kuću i zanimljivo je da smo dobili najbolju moguću poziciju, pored Francuske kuće. To je izuzetna prilika da predstavite svoju zemlju, imaćemo mnogo programa tu, predstavićemo našu kuhinju, ekonomiju. Danas ću imati kratak susret sa Makronom, očekujem njegovu posetu Beogradu u narednih 50 dana, verujem da ćemo moći važne sporazume da postignemo. Za Srbiju od izuzetnog značaja je razvoj odnosa sa Francuskom – rekao je predsednik Vučić.

– Nadam se da ću moći da pozdravim naše olimpijce – dodao je predsednik.

– Razgovaraću sa mnogo njih, u istom hotelu smo sa švajcarskom, slovenačkom predsednicom, irskim premijerom…Ceo svet dolazi ovde, logično vodite razgovore sa svima. Deo mog tima razgovara sa Makronovim u ovom trenutku, da utanačimo tu posetu – kaže Vučić.

– Razumem posvećenost francuske policije svim merama bezbednosti, verujem da će uspeti to da održe na najvišen nivou. Broj policajaca od 40.000 je do sada neviđen – rekao je Vučić, govoreći o merama bezbednosti u Parizu.

Vučić će, pored zvanične ceremonije otvaranja Olimpijskih igara, biti gost na prijemu koji u čast svetskih lidera priređuje predsednik Republike Francuske Emanuel Makron.

Kako se navodi, tokom boravaka u Parizu, predsednik Vučić će prisustvovati i svečanom otvaranju Srpske kuće.

(Pančevac/Novosti)

To je bila vizija predsednika Vučića! Brnabić: Ne slavimo dovoljno naše ekonomske uspehe

Ovo je priprema ubistva Vučića u pet faza, pogledajte!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.