ŠKOLSKI SPORTSKI DAN: Počela Evropska nedelja sporta u Pančevu

Školskim sportskim danom otvorena nedelja sporta koja će trajati do 30. septembra

14:36

23.09.2024

Podeli vest:

Foto: Milan Šupica

Evropska nedelja sporta počela je danas u Pančevu, a nizom sportskih aktivnosti biće obeležena do 30. septembra.

Danas u 11 sati na platou ispred Narodnog muzeja upriličen je „Školski sportski dan”, gde su se osnovci takmičili u savladavanju poligona spretnosti i okretnosti, a svi posetioci su imali mogućnost da se oprobaju i zamisle sebe u ulozi pravih sportista.

24.septembar biće rezervisan za promociju fitnes discipline ”Kangoo jump”, koja će biti u Narodnoj bašti od 18 časova. Svako će moći da vežba, a zahvaljujući prostoru broj vežbača nije ograničen.

25. septembra pažnja će se posvetiti atletici i to na tehničke discipline. Od 10 časova biće održano Opštinsko školsko takmičenje u Osnovnoj školi ”Miroslav Mika Antić” u Pančevu.

26. septembra nastavlja se sa atletikom, ali ovoga puta na trkačke discipline. Opštinsko školsko prvenstvo u atletici. biće održano na atletskoj stazi Gradskog stadiona.

27. septemra biće upriličen javni čas veslanja i promocija akcije ”Leto na Tamišu”. Rekreativno veslanje namenjeno je svim uzrastima. Početak je zakazan za 14 časova na Tamišu.

28. septembar je rezervisan za ekstremne sporove. U fokusu će biti penjanje na veštačku stenu i poligon. Dan ekstremnih sportova biće realizovan u saradnji sa PEK SOKO, a početak je zakazan za 19 časova.

29. septembra biće upriličena promocija besplatne škole sporta u saradnji za Savezom za predškolski sport i rekreaciju. Mesto događaja je Narodna bašta, a početak je zakazan za 11 časova.

30. septembar  je poslednji dan za koji su zakazane vežbe za dame. Promocija akcije ”Budi zdrava vežbaj sa nama”, trening realizuje u sali JKP Mladost od 17.30 časova.

Organizatori su Sportski savez Pančeva u saradnji sa Olimpijskim komitetom Srbije i uz pomoć tehničkih partnera Saveza za školski sport Pančeva i Saveza za predškolski sport i rekreaciju grada Pančeva.

(Pančevac)

OVAKO IZGLEDA PRILAZ AMBULANTI NOVI SVET: Završeni radovi u Ulici Serdar Janka Vukotića

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.