PRIJEM ZA PREDŠKOLCE U KOVINU: Trećeplasirani u LIGI MALIH ŠAMPIONA

11:43

02.10.2024

Podeli vest:

Ustanova za sport Kovin

U Zgradi za male sportove priređen je prijem za decu iz predškolske grupe PU „Naša radost“, koji su osvojili treće mesto u finalu „Lige malih šampiona“.

Prijem je organizovao Sportski savez opštine Kovin, a predsednik Saveza Saša Đorđević je deci čestitao na uspehu koji su postigli osvajanjem trećeg mesta u štafetnom delu Lige malih šampiona i to u konkurenciji 40 ekipa.

Prijemu je prisustvovala i predsednica opštine Kovin Violeta Ocokoljić. Ona je takođe čestitala predškolcima na osvojenom trećem mestu, a čestitke je uputila i njihovim roditeljima i vaspitačicama, koji su, prema njenim rečima, takođe zaslužni što je pehar stigao u Kovin. Predsednica opštine je istakla i da su svi ponosni na uspeh koji su postigli.

Podsećamo, finale „Lige malih šampiona“ održano je 21. septembra na Adi Ciganliji, u okviru 13. Sajma sporta. Predškolci iz Kovina okitili su se bronzanom medaljom u štafetnom delu takmičenja – štafetnoj tri na 20.000 cm. Druga grupa predškolaca iz Kovina učestvovala je u motoričkom delu takmičenja na poligonu „Budi brz i spretan“. „Liga malih šampiona“ je projekat koji su organizovali Sportski savez Srbije i Savez za predškolski sport i fizičko vaspitanje, uz podršku Ministarstva sporta.

U SUBOTU SVI NA KEJ Biciklistička vožnja podrške “Daj pedalu raku” od 12 sati

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.