Debeljača: Jelo se sve od kukuruza i nadmetalo u zaboravljenim igrama

Učesnici su se takmičili u skakanju u džaku i brzom krunjenju kukuruza, dok su se najmlađi zabavljali trčeći u džakovima.

13:49

08.10.2024

Podeli vest:

Printscreen/YT

U okviru manifestacije Dani Debeljače: Kukuruz dragulj ravnice, koja je održana u subotu, 5. oktobra, Udruženje Žena Bulka okupilo je brojne izlagače koji su predstavili proizvode izrađene od kukuruza. Na pijaci su se mogli videti slana i slatka jela, palačinke, a organizovan je i zabavni program za decu i odrasle.

Učesnici su se takmičili u skakanju u džaku i brzom krunjenju kukuruza, dok su se najmlađi zabavljali trčeći u džakovima.

Pored zabave, održana je i humanitarna akcija u organizaciji Opštinske humanitarne organizacije Ljubav i Aktiv žena za lepše selo, koja je imala za cilj pomoć onima kojima je to najpotrebnije. Ovoga puta prikupljena su sredstva za Lea Milića, a meštani su ponovo pokazali svoju humanost.

Dečija manifestacija
U nedelju, 6. oktobra, članovi Udruženja za lepše selo i Udruženje za zaštitu i unapređenje životne sredine „U službi prirode“ organizovali su dečiju manifestaciju u okviru svog jubileja. Manifestacija je obuhvatila Zaboravljene igre, koje su uključivale skakanje u džaku, takmičenje u potezanju kanapa i mnoge druge igre. Ova manifestacija imala je humanitarni i takmičarski karakter, a održana je i akcija prikupljanja reciklažnog materijala, podstičući svest o važnosti očuvanja životne sredine.

(Pančevac)

BONUS VIDEO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.