U TOKU AKCIJA JKP HIGIJENE: Odnošenje kabastog otpada u Dolovu i Starčevu

22:11

13.10.2024

Podeli vest:

Foto: Printscreen/RTV Pančevo

JKP „Higijena“ tokom oktobra sprovodi akciju uklanjanja i odnošenja kabastog otpada iz grada, kao i iz Dolova i Starčeva. Tokom akcije radinici Higijene odnose stari nameštaj, stolariju, ambalažu, baštenski otpad. Za sve informacije o jesenjoj akciji čišćenja grad, građani mogu pozvati Higijenu.

Svake godine dva puta godišnje Javno komunalno preduzeće „Higijena“ sprovodi akciju čišćenja i odnošenja kabastog otpada. Ovih dana otpad se iznosio iz ulica u Mesnoj zajednici Gornji grad, a prema rečima Igora Jevtovića iz Radne jedinice Čistači, tokom prvih 10 dana akcije građani su pretežno izbacivali baštenski otpad.

– To je obično zeleniš, grane, stari nameštaj. Građani su upoznati sa rasporedom jer ga je Higijena objavila, tačno se zna raspored ulica tako da apelujem da ga poštuju i pre 7 sati izbace ono što ćemo mi pokupiti

U narednim danima radnici Higijene nastaviće akciju u Dolovu i Starčevu, kaže Uroš Dražević PR ovog preduzeća.

– U toku sledeće nedelje pralazi se na Dolovo, to su prvi i drugi rejon, potom treći i četvrti, Vojlovica, Bavaništanski put, Misa, Starčevo tako da onda polako i privodimo kraju akciju. Svi se mogu obratiti na telefone 013 310 – 203 i 327 – 000. Utorak i sreda to su 29. I 30. Oktobar biće iskorišćeni kao petak, tada ćemo izaći u susret našim sugrađanima koji su iz nekog razloga propustili da izbace svoj kabasti otpad

Cilj organizovanja prolećnog i jesenjeg čišćenja grada je sprečavanje stvaranja divljih deponije, jer upravo zahvaljujući akciji Higijene, nameštaj, stolarija, različita ambalaža završi na deponiji gde joj je i mesto.

(Pančevac/RTV Pančevo)

JKP ,,HIGIJENA“: Jesenja akcija uklanjanja kabastog otpada! Ovo je detaljan raspored od 1. do 30. oktobra

BONUS VIDEO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.