UBEDLJIV PORAZ U KORDOBI: Srbija-Španija 0:3

23:11

15.10.2024

Podeli vest:

Pixabay

KORDOBA – Fudbalska reprezentacija Srbije večeras je u četvrtom kolu Lige nacija u Kordobi izgubila od Španije sa 3:0 (1:0) i ostala na trećem mestu u četvrtoj grupi A lige sa četiri boda.

Pogotke za domaćina postigli su Ajmerik Laporte u petom, Alvaro Morata u 20. i Aleks Baena iz slobodnog udarca u 77. minutu.

Fudbaleri Srbije svih 90 minuta su bili u podređenom položaju i samo zahvaljujući sreći i dobrim intervencijama golmana Predraga Rajkovića nisu doživeli ubedljiviji poraz.

Pored tri postignuta gola Španci su promašili jednaesterac, jer je Alvaro Morata šutirao preko gola, a imali su pogođenu prečku i još nekoliko izglednih prilika.

Statistika je porazna za naš tim, jer su špansi fudbaleri čak 30 puta šutirali ka našem golu, od čega 12 puta u okvir gola, dok su izabranici Dragana Stojkovića uspeli da šutnu samo dva puta.

Jedinu priliku za reprezentaciju Srbije imao je naš najbolji strelac Aleksandar Mitrović, koji je promašio iz šanse kakvu uglavnmom pretvara u pogodak.

Veći udarac od poraza, koji je mogao da se očekuje u duelu protiv prvaka Evrope, je isključenje Strahinje Pavlovića, koji će sigurno mnogo nedostajati ekipi u narednom kolu, kada ćemo 15. novembra gostovati Švajcarskoj.

PODSTICAJI ZA NOVE ZASADE VOĆA I HMELJA Do ovog datuma se PODNOSE ZAHTEVI

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.