DIVLJAO 200 NA SAT ULICAMA PANČEVA: Vozio BMW sa probnom vozačkom dozvolom! EVO ŠTA JE POKAZAO DROGA TEST

09:01

11.10.2022

Podeli vest:

RINA

Muškarac (20) isključen je iz saobraćaja sinoć kada je automobilom marke „bmw“ vozio brzinom od 122,1 kilometar na čas, u naseljenom delu Pančeva, gde je ograničenje brzine 50 kilometara na čas. On je takođe, preticao jedno vozilo preko pune linije, a potom i vozilo na raskrsnici.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, sinoć su u Pančevu presretačem zaustavili i isključili iz saobraćaja vozača koji je učinio više prekršaja.

Nakon toga vozač je na delu puta gde je ograničenje brzine 80 kilometara na čas upravljao vozilom brzinama od 172,1 i 212,6 kilometara na čas.

Saobraćajna policija zaustavila je dvadesetogodišnjaka koji je, kako je utvrđeno, upravljao vozilom sa probnom vozačkom dozvolom automobilom čija je snaga veća od 80 kilovata. Droga testom utvrđeno je i da je pozitivan na amfetamin i kanabis. Pregledom vozača i vozila pronađena je i manja količina supstance nalik na opojnu drogu amfetamin, pa će protiv njega biti podneta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Vozač je zadržan u službenim prostorijama policije i protiv njega će biti podnete i odgovarajuće prekršajne prijave.

(Mondo)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.