NEVENE, ŠTA TI BI?! Hteo seksistički da uvredi Jovanu Joksimović u programu uživo, a ona mu ŽESTOKO uzvratila da će pamtiti do kraja života!

13:08

19.10.2022

Podeli vest:

Foto: printscreen/yt: K1 Televizija

Jovana Joksimović je u emisiji „Uranak na K1 ugostila funkcionera SNS Dragana Šormaza i političkog analitičara Nevena Cvetićana, a u toku njihove debate desilo se nešto što je šokiralo voditeljku i gledaoce kraj malih ekrana.

Naime, Cvetićanin je u jednom trenutku, kako bi objasnio aktuelna zbivanja oko globalne ekonomske krize, počeo da govori o periodu od pre više od deset godina, Joksimovićeva ga je zamolila da se ne vraća u istoriju, jer im je vreme ograničeno, a onda je usledio i njegov uvredljiv i seksistički komentar koji je ostavio sve bez teksta.

– Jovana, lepa ste žena, ali ovo čak ni za vas nije toliko teško – rekao je on, želeći da nastavi sa iznošenjem svog izlaganja.

– Šta ste to sad rekli? – upitala je Joksimovićeva, dok je Šormaz u neverici posmatrao šta se dešava.

– Vi ste baš bezobrazni. Preko ovoga ne mogu da Vam pređem. Znate li koliko je ovo ružno što ste rekli. Meni se ovo nikad nije desilo – dodala je Jovana Joksimović, a Neven Cvetićanin ni tada nije prekinuo niti se izvinio već je nastavio sa izlaganjem.

Podsetimo, ovo nije prvi put da se muškarci u Srbiji prilikom gostovanja u pojedinim emisija podsmevaju ženama što nailazi na veliku osudu javnosti.

 

 

(Alo)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.