MASKIRAO SE U ĐUBRETARA I PRETUKAO BIZNISMENA! A sad je pred tužilaštvom izneo BIZARAN razlog za napad!

13:40

04.11.2022

Podeli vest:

Foto: unsplash.com

Muškarac M.M. koji je osumnjičen da je krajem oktobra obučen kao radnik Gradske čistoće tukao biznismena Slobodana Petrovića priznao je šta je uradio, nakon čega je izneo bizarnu odbranu – da je sve to učinio zbog ranijeg neraščišćenog sukoba i to u saobraćaju.

Ranije danas je iz Prvog OJT saopšteno da imajući u vidu da je u svojoj odbrani u pogledu motiva izvršenja krivičnog dela M.M. izneo navode na koje je radi potpunog razjašnjenja činjeničnog stanja potrebno da se izjasni i oštećeni, tužilaštvo je nakon saslušanja Prvom osnovnom sudu u Beogradu podnelo predlog da se prema osumnjičenom odredi pritvor u trajanju od 30 dana, jer postoje osobite okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke.

U daljem toku postupka tužilaštvo će ispitati oštećenog i ostale svedoke, narediti vršenje sudsko-medicinskog veštačenja telesnih povreda, prikupiti materijalne dokaze i preduzeti druge radnje potrebne za donošenje odluke – navode u Tužilaštvu. Njemu se na teret stavlja krivično delo teška telesna povreda, a prema navodima krivične prijave napad se dogodio 21.10.2022. godine u jutarnjim časovima, na taj način što je noseći na sebi uniformu JKP „Gradska čistoća“ , kao i kapuljaču, hiruršku masku i rukavice ispod kojih je prethodno namotao zavoj, dok je u rukama nosio metlu i metalnu cev dužine od oko 60 cm.

– Došao je do vozila oštećenog S.P. koje je bilo parkirano prekoputa zgrade u kojoj oštećeni stanuje, i pored njega spustio navedenu metalnu cev, a zatim je sačekao da oštećeni dođe do svog vozila, pri čemu je za to vreme oponašao radnika JKP „Gradska čistoća“ tako što je čistio ulicu i trotoar oko vozila oštećenog, pa kada se oštećeni pojavio osumnjičeni mu je prišao i obratio mu se, nakon čega je počeo da mu zadaje udarce zatvorenim šakama u predelu glave, što je činio dok oštećeni nije pao dozivajući pomoć, da bi se potom trčećim korakom udaljio sa lica mesta – navodi se u Tužilaštvu.

Oštećeni S.P. je istog dana pregledan od strane lekara, kojom prilikom su mu konstatovane teške telesne povrede u vidu preloma u predelu lica.

 

(Blic)

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.