PAO REKORD KVIZA POTERA! Takmičari ŠOKANTNO nadmudrili tragača i kući poneli ČAK 1.700.000 DINARA! U TIMU SNOVA i pančevački inženjer Dejan Modoranović!

09:08

16.11.2022

Podeli vest:

Foto: Promo, RTS Printscreen

Nova epizoda kviza „Potera“ na RTS donela je nove rekordere! Takmičarski tim, koji su činili Nikola, Miloš, Uroš i Dejan, uspeo je da umakne tragaču Milanu Bukviću i bude bolji od njega u finalnoj igri, osvojivši neverovatnu sumu – od čak 1.700.000 dinara!

Prvi je pred tragača izašao Nikola Smiljanić, inženjer telekomunikacija iz Beograda i pesnik amater. Oprezno je probio led i u drugoj igri zadržao osvojenu sumu mada je na svih pet postavljenih pitanja odgovorio bez greške. Potom je na red došao Miloš Gravara, budući softverski inženjer iz Novog Sada. Kako mu je tragač Milan Bukvić bacio rukavicu u lice rekavši da „ne voli“ IT-jevce, Miloš ju je prihvatio zajedno s većom sumom od 700.000 dinara i još jednom je na sva pitanja u drugoj igri odgovoreno bez greške!

Uroš Parezanović iz Kraljeva, šef PR službe dvora, osvetlao je obraz i kraljevske i svoje porodice prošavši u finalnu igru sa osvojenih 90.000 dinara.

Poslednji je pred tragača stupio inženjer iz Pančeva Dejan Modoranović.

Foto: printscreen/yt: RTS

Milan Bukvić bio je raspoložen za igru i izračunao da takmičarima do svote od 1. 700.000 dinara nedostaje tačno 835.000, pa je tu sumu i ponudio Dejanu. Na oduševljenje svog tima, Dejan je sumu prihvatio, a onda i odbranio! S rekordnom sumom u kasi takmičarima nije bilo lako u finalnoj poteri! Pitanja su se nizala, dlanovi znojili, a kad je vreme isteklo, takmičari su bili na 20 koraka prednosti u odnosu na, verovatno najbržeg tragača, Milana Bukvića. Ni mnogo ni malo!

U finalnoj „Poteri“ za tragača, Milan je lako odgovorio na prvo pitanje, a onda već na drugom kiksnuo! Pomešao je bazalt i bitumen, tako u startu sebi otežao zadatak i, reklo bi se, narušio inače fantastičnu koncentraciju. Takmičari su tragača vratili ukupno četiri puta i, zahvaljujući sjajnom znanju, stigli do pobede.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.