PLIVAČKI MITING U BEČEJU, MILUTIN JOCIĆ TROSTRUKI POBEDNIK! Mladi plivači Dinama osvojili čak 12 medalja!

09:40

17.11.2022

Podeli vest:

Foto: PK Dinamo

Mladi plivači pančevačkog Dinama skrenuli su pažnju na sebe i proteklog vikenda, kada su u Bečeju oduševili sve ljubitelje ovog sporta.

Na međunarodnom mitingu „Bečejska zvezda 2022”, u konkurenciji takmičara iz dvadeset klubova iz Rumunije, Bosne i Hercegovine i Srbije, Dinamo se predstavio s trinaest članova, a njih šestoro je osvojilo čak 12 medalja!

Najuspešniji je bio Milutin Jocić, koji je osvojio zlatne medalje u svim disciplinama u kojima je nastupio. Ovaj talentovani plivač trijumfovao je u trkama na 50 m leđno, 50 m delfin i 100 m mešovito.

Foto: PK Dinamo

Miloš Pantić je takođe osvojio tri trofeja. On je zaslužio srebrno odličje posle nadmetanja na 50 m leđno i bronze na 50 m kraul i 100 m mešovito. Miona Marin je treća stigla na cilj u trkama na 50 m leđno i 50 m delfin, a Darija Veličkovski je bila druga na 50 m delfin i treća na 50 m prsno. Mila Matić je zaradila bronzu u trci na 50 m delfin, a Jelisaveta Lazić odličje istog sjaja u trci na 50 m prsno.

Nedavno je u Zrenjaninu održan „Gran-pri kup”, na kome su boje Dinama branili: Sara Bokun, Nina Čiča, Danica Divljak, Magdalena Pantić, Sara Šimon, Ognjen Mitić i Lazar Stančul.

Plivalo se u dve discipline, na 50 m kraul i 100 m mešovito, a Sara Bokun, Nina Čiča, Magdalena Pantić i Lazar Stančul kvalifikovali su se za finalne trke, u kojima se plivalo na ispadanje.

Nina i Lazar su ispali u prvom krugu, Magdalena u drugom, dok je Sara Bokun ostala do kraja i osvojila drugo mesto u ukupnom plasmanu.

Pančevac/A.Živković

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.