POSLE INCIDENTA U TRSTENIKU: Profesorka na bolovanju! Đake čeka kazna! VIDEO

13:29

17.11.2022

Podeli vest:

FOto: Printscreen

„Postupak je pokrenut, ja sam na bolovanju. U školu trenutno ne mogu da idem. Držim se za sada, ima dana kada sam dobro, ima dana kada mi je teže, velika podrška kolega iz škola mi mnogo znači. svedoči za „Novosti“ M.S. (44), profesorka Tehničke škole u Trsteniku, kojoj su đaci 9. novembra nasred časa izmakli stolicu, pustili je da padne, sve to snimali i smejali se.

Ovako za „Novosti“ počinje ispovest M.S. (44), profesorka Tehničke škole u Trsteniku, kojoj su đaci 9. novembra nasred časa izmakli stolicu, pustili je da padne, sve to snimali i smejali se.

Napadnuta profesorka engleskog jezika, jedna od omiljenih u školi i među đacima i među kolegama, svedoči za „Novosti“ o detaljima nemilog događaja. Tog dana, tri aktera incidenta su kasnila na čas. Kada su se priključili na nastavu, došlo je do incidenta.

A njega, dodaje za „Novosti“, nije mogla da očekuje. Samo je pitala učenika zar ne zna da nije pristojno da stoji nekome iza leđa i on je u trenutku izmakao stolicu. Drugi učenik koji je bio negde pri kraju učinioce je prišao i snimao, a tu je bio i treći učenik.

ĐACI PRED KAZNOM, PODRŠKA ZA KOLEGINICU
KAKO je „Novostima“ u ponedeljak potvrđenu u ponedeljak, protiv tri učenika pokrenut je vaspitno-disciplinski postupak. Kako saznajemo, reč je o đacima N.Ž.(17),M.M.(18) i I.K.(17).Proveravaće se i njihovo ponašanje tokom školovanja, jer se nezvanično govori da je bilo i ranije nasilja gde su neki od njih bili akteri. Brojne kolege iz Trstenika,pojedinačno i u ime celog kolektiva Unija sindikata prosvetnih radnika, kao i cela javnost, podržali su profesorku.Među njima, i Osnovna škola „Sveti Sava“, gde ova profesorka takođe predaje.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.