BRUTALNO NASILJE U ŠKOLI ZA DIZAJN Devojka pretukla drugaricu iz odeljenja ZATO ŠTO JE ODLIČAN ĐAK! OTVORIĆE JOJ LOBANJU ako se ne ispiše iz škole!

09:55

18.11.2022

Podeli vest:

Foto: Freepik.com

U Školi za dizajn kože u Beogradu juče je došlo do brutalnog vršnjačkog nasilja, a morali su da intervenišu i policija i Hitna pomoć.

U Školi za dizajn kože na Voždovcu, juče se dogodilo brutalno vršnjačko nasilje kada je učenica prvog razreda pred učenicima krvnički pretukla drugaricu iz odeljenja, i to navodno samo zbog toga „što je žrtva odličan đak i što je u školi svi vole“.

Zabrinuti roditelji učenika ove srednje škole su ogorčeni zbog ovakvog ponašanja petnaestogodišnjakinje koja je nasrnula na nedužnu devojčicu, a pre toga joj, kažu, i pretila.

– Ponavljačica je isprebijala devojčicu udarajući je pesnicma i nogama, a sve iz ljubomore na njen uspeh i vladanje u školi. Deca kažu da su besnu nasilnicu jedva odvojili od nedužnog, istraumiranog deteta. Ona se od samog početka školske godine ponaša kao šerif, svi moraju da joj budu podređeni i đaci strahuju od nje – tvrdi jedan od roditelja učenika:

– Odmah su došle policija i Hitna pomoć, a kada je škola obavestila i roditelje, majka devojčice-žrtve jedva je došla sebi od stresa. Kako li je tek detetu koje je pretrpelo nasilje nasilnice i doživelo traumu za ceo život?

I ranije je nasilnica pretila, otkriva nam.

– Vajber grupe odeljenja su najveće zlo, preko kojih pojedini učenici vređaju i psihički zlostavljaju drugu decu. Ispada da su nasilnicima najčešća meta dobri i povučeni đaci, kao što je bila i ova devojčica. Najgore od svega je to što su nam deca rekla da su dečaci iz drugih odeljenja, koji podržavaju ovu tinejdžerku-nasilnicu, rekli da je najbolje da se žrtva ispiše iz škole jer će njihova „drugarica doći u školu već sutra i otvoriti joj lobanju“!

Direktor škole Branislav Mileski je potvrdio da je učenica prvog razreda tukla drugaricu iz odeljenja.

– Škola je odmah reagovala i obavestila roditelje, a bili smo prinuđeni zbog situacije da obavestimo policiju i Hitnu pomoć. Nakon toga odmah je reagovao i tim za nasilje u školi, a u popodnevnim satima smo obavestili i Ministarstvo prosvete.

(Blic)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.