SRPKINJA U LOŽI S GEORGINOM: Ćerka Radomira Antića slavila pobedu Portugalije nad Švajcarskom u loži sa Ronaldovom devojkom

13:50

07.12.2022

Podeli vest:

Instagram/ivanarodriguez

Ćerka Radomira Antića slavila je pobedu Portugalije nad Švajcarskom u loži sa Ronaldovom devojkom Georginom Rodrigez.

Naime, u loži na Lusail stadionu bila je Ana Antić, ćerka Radomira Antića, koja se druži privatno sa Ronaldovom devojkom.

nbsp;

Posle golova Portugalije protiv Švajcarske, Ana i Georgina su zajedno slavili, a tu je sa njima bila i Ivana Rodrigez, Georginina sestra, a sve to je podelila sa fanovimana Instagramu.

Čak i kada je na klupi, Kristijano Ronaldo izaziva neverovatnu pažnju. Iako je Portugalija pobedila Švajcarsku sa 6:1, više se posle meča pričalo zbog čega je Kristijano veći deo meča presedeo na klupi i ušao tek poslednjih petnaestak minuta.

Njega je na Lusail stadionu podržavala i nevenčana supruga, Georgina Rodrigez, koja je bila u loži najvećeg stadiona u Kataru.

Preko 80.000 navijača skandiralo je Ronaldovo ime i vršilo pritisak na selektora Portugalije da ubaci Kristijana u igru.

Georgina je osula i paljbu po selektoru i žestoko ga je kritikovala na Instagramu što svetu nije dozvolio da svih 90 minuta gleda najboljeg na svetu.

Ana se godinama druži sa Georginom, često idu zajedno i na mnoge događaje velikih brendova, pa čak idu i na zajednička letovanja.

Takođe, Ana se druži i sa mnogim poznatim ličnostima i nekim od najpopularnijih manekenki kao što je recimo i Adrijana Lima, sa kojom je gledala meč Srbije i Brazila na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Adriana Lima i Sofija Milošević sa srpskom zastavom: Evo kako provode dane u Dohi!

Telegraf

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.