ITALIJANSKI NOVINAR UZDRMAO CELI SVET: Ostavio na Tviteru zabrinjavajuću poruku „FORCA SINIŠA“ i ućutao! Kakvo je Mihino zdravlje?!

10:59

14.12.2022

Podeli vest:

Printscren/YT

„Forca Siniša“ napisao je poznati italijanski novinar Klemente Mimun, inače direktor TV stanice Tg5, vezano za Sinišu Mihajlovića.

Ova njegova poruka na društvenim mrežama zabrinula je sve fanove Siniše Mihajlovića širom Italije, Srbije, ali i sveta. Poznato je da Miha vodi veliku borbu protiv leukemije koja mu se vraćala nekoliko puta i zbog koje nije mogao 100 odsto da bude predan trenerskom poslu u Bolonji.

Poruka direktora Tg5 Klementea Mimuna sugeriše da nema dobrih vesti o zdravstvenom stanju bivšeg trenera Bolonje, čak i ako nije bilo zvanične komunikacije dotične osobe ili njegove porodice, pišu italijanski mediji.

Mihajlovićev poslednji javni izlazak datira od pre nekoliko dana, na predstavljanju knjige njegovog bivšeg trenera Zdenjeka Zemana, ali ni tom prilikom nije bilo reči o bolesti. Štaviše, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, Rome, Sampdorije, Lacija i Intera bio je u dobroj fizičkoj formi.

Mimunove reči, pak, danas izazivaju uzbunu i mnogi na društvenim mrežama ga pozivaju da bude jasniji, ne izbegavajući polemiku:

„Ovakvi tvitovi nisu dobri. Vi ste poznati novinar sa 60.000 pratilaca. Trebalo bi da imate minimum odgovornosti. Ili obaveštavate ljude o tome šta se dešava ili izbegavate da pišete takve rečenice koje sve ostavljaju u neizvesnosti“.

Navijači i pristalice traže pojašnjenje:

„Šta se dešava direktore?“. I opet: „Pogoršano? Ne znamo ništa ovde u Bolonji“.

Dok neki ne praštaju alarmantni tvit i grme na čuvenog novinara:

„Sram te bilo”.

Siniša Mihajlović je 2019. otkrio da boluje od leukemije. Bio je to hladan tuš za ceo svet posle kojeg je usledilo više od godinu dana lečenja i medicinskih tretmana. Pre manje od godinu dana, rezultati nekih testova nisu slutili na dobro:
– Ciklično radim veoma detaljne analize nakon što me je pogodila leukemija – izjavio je Siniša u vreme hospitalizacije, krajem marta prošle godine i dodao:

– Do nedavno je moj oporavak bio odličan, ali u poslednjim analizama su se pojavila zvona za uzbunu sa rizikom da se bolest ponovi. Moram da budem oprezan i da ne dozvolim da bolest ponovo uzme maha. Ovo je život, izmišljen je da bude iznenadnih uspona, krivina i rupa.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.