JEZIVI DETALJI SLUČAJA ANE VOLŠ: Suprug je ubio i raskomadao u podrumu dok su deca spavala na spratu?!

08:29

11.01.2023

Podeli vest:

Printscreen/IN

Istražitelji sumnjaju da je Brajan Volš, svoju suprugu Beograđanku Anu usmrtio u njihovoj kući u Kohasetu, a potom „kupio“ tri dana da zavara tragove zločina.

Američki istražitelji i dalje tragaju za Beograđankom Anom Volš (39), koja se i dalje vodi kao nestala, ali su sve veće njihove sumnje da ju je u novogodišnjoj noći u podrumu porodične kuće ubio suprug Brajan Volš (46), u mestu Kohaset u blizini Bostona.

Kako prenose američki mediji, posle hapšenja Brajana Volša koji se za sada sumnjiči za ometanje istrage, policija je pretraživala i odnela ulični kontejner u blizini kuće u kojoj živi njegova majka, nekoliko desetina kilometara dalje od njihove kuće. Na smetlištu je, kako navode, pronađeno nekoliko kesa sa smećem sa tragovima krvi, ali i sekira, testera, tepih i iskorišćena sredstva za čišćenje.

Nova otkrića

Policija, kako spekulišu mediji, posle otkrića krvi i krvavog noža u podrumu kuće, ali i svih laži koje je izrekao Brajan Volš kako bi sebi obezbedio alibi, sve više sumnja da je on brutalno ubio, a potom raskomadao suprugu s kojom ima tri maloletna sina. Inače, sumnja se da su u to vreme u kući bila i tri njihova maloletna sina.

– Istražitelji su otkrili nove informacije koje su skrenule njihov fokus sa traženja nestalih osoba na sumnje da je Ana Volš možda ubijena. Osim krvi u kući, dodatnu sumnju baca i internet pretraga u aparatu oduzetom od Brajana, u kom je ostalo zabeleženo da je na guglu pretraživao kako da se raskomada telo i kako da se uništi telo žene od 52 kilograma – otkrili su američki medij.

(Pančevac/Pink)

MOLIM BOGA DA JE MOJA ANA ŽIVA Majka Ane Volš: Ne želim da imam crne misli! Nisam dobila informaciju čija je krv na testerama, sekirama i nožu

EVO GDE POLICIJA TRAGA ZA ANOM VOLŠ: Isplivao je snimak sa lica mesta! UŽAS VIDEO

PRONAĐEN KRVAVI NOŽ U KUĆI NESTALE ANE VOLŠ: Suprug Brajan viđen kako kupuje sredstva za čišćenje

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.