BIOSKOP U KULTURNOM CENTRU PANČEVA: Film „Stric” i crtać „Faraon, divljak i princeza” na repertoaru do 11. februara

13:45

07.02.2023

Podeli vest:

Pixabay

Na bioskopskom repertoaru Kulturnog centra Pančeva od sutra, 8. februara, je animirani film „Faraon, divljak i princeza” i domaći triler „Stric”.

Animirani, porodični i avanturistički film „Faraon, divljak i princeza” prikazivaće se od 8. do 11. februara sa početkom od 18 sati.

Promo plakat

Šta epopeja o Starom Egiptu, srednjevekovna legenda s francuskih planina i fantazija s turskog dvora mogu imati zajedničko? Ovaj neobičan spoj različitosti čini jedinstvenu priču o svemoćnim bogovima, prinčevima i princezama, ljubavi, hrabrosti i snovima. Dopustite da vas ova raznobojna i magična avantura povede u nezaboravno putovanje kroz vreme i daleke svetove, navodi se u opisu filma.

Triler „Stric” prikazivaće se takođe od 8. do 11. februara, ali od 20 sati.

Porodica s uzbuđenjem dočekuje voljenog strica, koji se iz Nemačke vraća kući za praznike. Stric deli vredne poklone, pa sledi tradicionalni božićni ručak – ćurka s mlincima i francuskom salatom. Odjednom, za trpezom se, pored hrane, nožem može seći i tenzija. Ubrzo se postavlja pitanje: da li je ovo pravi Božić, i još važnije, da li je to pravi stric?

(Pančevac)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.