OVO JE MALI ANDRIJA KOJI SE RODIO U AUTU NA NOVOSELJANSKOM PUTU Mali anđeo i njegova mama danas se vraćaju kući u Kačarevo

11:50

23.02.2023

Podeli vest:

Pančevac

Mali Andrija, koji je bio nestrpljiv da upozna svet, pa je svoje roditelje iznenadio rodivši se na putu do bolnice, lepo napreduje i pravi je anđeo, saznaje Pančevac od ponosne majke Sandre Mladenović. Već danas bi trebalo da je u toplini porodičnog doma sa ocem i sestorm, koja ima dve godine i dva meseca.

Podsećamo, Sandra se porodila u porodičnom automobilu na putu od Kačareva do bolnice 20. februara u 23 sata i 12 minuta, a njen suprug Miloš morao je da uđe u ulogu doktora, u kojoj se odlično snašao.

Andrija se rodio devet dana pre termina i to samo 17 minuta od kad je majci pukao vodenjak. Na rođenju je imao 3 kilograma i 600 grama i bio je dugačak 50 centimetara. Kako nam je majka Sandra ispričala odmah je zaplakao. U njegovom plaču uživali su oko minut i po, a onda se smirio i širom otovrenih okica ispratio put do bolnice.

Ovaj događaj Andrijinim roditeljima jedno je prelepo iskustvo i uspomena koja će generacijama biti prepričavana u njihovoj porodici, a ako se, kako kaže narodna poslovica, „po jutru dan poznaje” mali anđeo verovatno će biti poznata javna ličnost.

(Pančevac / Miroslava Cvejin-Galešev)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.