KOLEGE IZ IGRE SUDBINE NE SMATRAM PORODICOM Izjednačavanje posla sa privatnim je loše za mentalno zdravlje

12:19

25.02.2023

Podeli vest:

printscreen/ig

Glumica Milica Tomašević, koju su povezivali sa Viktorom Živojinovićem, sinom Lepe Brene pred našom kamerom je progovorila o emitivnom životu, planovima za svadbu i kolegama iz serije „Igra sudbine“.

– Ne bih se previše izjašnjavala o svom emotivnom životu, ja sam uvek zaljubljena nije važno da li je u pitanju muškarac, ili si zaljubljen u sebe u prirodu… – započela je Milica, pa otkrila koliko joj je teško zbog višečasovnih snimanja da uskladi privatan i poslovan život.

– Jeste teško, ali već smo ušli u ritam. Najvažnija je organizacija, nekad ti ide više od ruke, nekad manje, ali uvek se trudim da za sebe izdvojim neko vreme jer je to ono što je suštinski najvažnije, kako bi napunio baterije i izgurao tempo koji je nama nametnut jer posao je takav, a ja ga volim.

Milica Tomašević ističe da je veoma bliska sa kolegama iz „Igre sudbine“, ali da ih ne smatra porodicom.

– To je zaista dugačak period od tri godine gm de smo mi pored toga što smo kolege, postali nešto više od toga. Čujemo se i privatno, nismo se zasitili jedni drugih, ima momenata kada se povučemo, ali smo uvek tu i drago mi je da negujemo taj odnos. Poštujemo jedni druge jake, ali kada kažemo da smo kao jedna porodica nisam shvatala na početku težinu tih reči, a onda sam naišla na tekst: „Kompanije u kojima vlada narativ: Mi smo jedna velika porodica, su često veoma toksične. Ideja da je posao jednako porodica je loše za naše mentalno zdravlje i otežava nam da postavimo zdrave granice sa kolegama i šefovima. Porodica je tamo gde je dom, a ne na poslu“, završila je glumica.

 

(Pančevac/Blic)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.