NIS DOBIO PRESTIŽNO PRIZNANJE Najbolja digitalna inovacija! Bezbedna i jednostavna kupovina

10:10

27.02.2023

Podeli vest:

Mobilna aplikacija „Drive.Go” kompanije NIS nagrađena je specijalnim priznanjem časopisa „PC Press” – „Top 50” najboljih onlajn sadržaja, u kategoriji „Digital Innovation”. Priznanja su dodeljena dvadeset šesti put i predstavljaju jedini zvanični izbor najboljih stranica na društvenim mrežama, sajtova i aplikacija u Srbiji.
„Drive.Go” omogućava plaćanje goriva putem mobilnog telefona, bez potrebe odlaska na kasu, na svim maloprodajnim objektima NIS „Petrola” i „Gasproma”. NIS je pionir u uvođenju ove inovativne usluge na domaćem tržištu naftnih derivata, a pored toga što štedi vreme, ovaj softver omogućava bezbednu i jednostavnu kupovinu goriva. Do sada je više od 250.000 potrošača preuzelo aplikaciju „Drive.Go” za plaćanje goriva na benzinskim stanicama NIS-a.
U ime kompanije NIS priznanje je primila Marija Đukić, vođa tima za razvoj i unapređenje novih kanala distribucije u kompaniji NIS, na svečanoj ceremoniji koja je organizovana ovim povodom u Narodnom muzeju u Beogradu.

– Digitalni projekti predstavljaju značajan segment poslovanja kompanije NIS, koja je usmerena na uvođenje što većeg broja inovativnih usluga kako bismo dodatno unapredili korisničko iskustvo naših potrošača. Ponosni smo na ovo priznanje kao još jedan dokaz kvaliteta mobilne aplikacije „Drive.Go”, koji je prepoznat od strane stručnog žirija, ali i od korisnika ove inovativne usluge, kojih je svake godine sve više. Kompanija NIS nastavlja da ulaže u razvoj inovativnih rešenja, osluškujući potrebe svojih potrošača, koji su nama uvek na prvom mestu – rekla je Marija Đukić.
Pored opcije plaćanja goriva na samom točionom mestu, bez potrebe odlaska na kasu, mobilna aplikacija NIS-a obogaćena je i dodatnim funkcionalnostima, kao što su prikaz mape pomoću koje se može doći do najbliže benzinske stanice NIS „Petrola” ili „Gasproma”. Uz to, ona daje uvid i u sve dodatne informacije o radnom vremenu, vrstama goriva i dostupnim uslugama na željenim maloprodajnim objektima NIS-a. Aplikacija nudi i mogućnost slanja računa na imejl adresu potrošača, bez obzira na to da li je u pitanju fizičko ili pravno lice.

 

 

Korišćenje mobilne aplikacije „Drive.Go” krajnje je jednostavno i sigurno za potrošače, a sve što je potrebno, jeste da se preuzme preko platformi „Google Play”, „Apple Store” ili „Huawei App Gallery”. Prilikom svakog točenja neophodno je da se aplikacija aktivira na mobilnom uređaju, pre ili posle točenja skenira kju-ar kod koji se nalazi na točionom mestu, a nakon dopune rezervoara klikne na opciju „plati” u mobilnoj aplikaciji, čime je proces kupovine i plaćanja završen. Svi podaci o platnoj kartici koji se unose prilikom registracije naloga čuvaju se na sigurnosnoj stranici banke, tako da je korišćenje platne kartice uz „Drive.Go” potpuno bezbedno.

(Pančevac)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.