KARATISTI MLADOSTI VEOMA USPEŠNI OVOG VIKENDA Mladi Pančevci osvojili brojne medalje na takmičenjima u Novom Bečeju i Inđiji

08:50

28.02.2023

Podeli vest:

printscreen/fb

Proteklog vikenda karatisti „Mladosti“ su se takmičili na tri veoma značajna takmičenja.

Na Seniorskom prvenstvu Vojvodine održanom u Novom Bečeju Miljana Romanov se takmičila u najjačoj konkurenciji osvojila treće mesto. Ovo je Miljani prvo seniorsko takmičenje na kome je imala čast da se bori sa svetskom šampionkom. Osvojila je medalju i plasirala se na prvenstvo Srbije.

Na Školskom prvenstvu Vojvodine u Inđiji je održano takmičari su predstavljali svoje škole, a treneri kluba su pomogli profesorima i vodili takmičare na borilištima.

Zlatnu medalju među učenicima trećih i četvrtih razreda osvojila je Miljana Romanov, učenica gimnazije „Uroš Predić“. Bronzanu medalju je osvojila Milica Vuković, koja se takmičila za OŠ „Branko Radičević“.

Dobro su predstavljali svoje škole, ali su zbog jake konkurencije ostali bez medalje Markov David Markov, Marijan Vuković, Filip Vujanović,  Nemanja Računica, Stefan Patalov,  Nina Kostić,  Maša JOvanov, Iva Rakić, Anđela Đurđević, Jovana Tatarov.

Na Prvenstvu Banata za decu do 14 godina u katama i borbama održanom u Novom Bečeju karate klub „Mladost“ je nastupio sa 15 takmičara u pojedinačnim i ekipnim kategorijama.

Zlatne medalje su osvojili: Nina Kostić, Danka Drljača, Neda Nedeljković, Filip Vujinović, Stefan Patalov, Andrej Todorov i tim muških nada u borbama koji su činili Filip Vujinović, Stefan Patalov i Nemanja Računica.

Srebrom su se okitili: Jovana Panić, Sara Šarenac, David Markov, Nemanja Računica, tim pionirki u borbama (Nataša Todorov, Helena Bireš, Dunja Marinković i Sara Šarenac ) i tim ženskih nada u borbama (Nina Kostić, Milica Vuković, Danka Drljača, Neda Nedeljković).

Svi osvajači medalja su se plasirali na prvenstvo Vojvodine koje se održava narednog vikenda u Inđiji.

 

(Pančevac)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.