DRUŽENJE SA GLUMCIMA FILMSKE EKIPE U PANČEVU: Film „Da li ste videli ovu ženu?“ u Dvorani KC Pančeva

17:12

28.03.2023

Podeli vest:

KC Pančeva

Film „Da li ste videli ovu ženu?“ reditelja Dušana Zorića i Matije Gluščevića biće prikazan u Dvorani Kulturnog centra Pančeva od 30. marta do 1. aprila u 20 sati. Poslednje večeri prikazivanja, nakon bioskopske projekcije, publika će imati priliku i da razgovara sa delom autorske ekipe.

KC Pančeva

U vrelini letnjeg dana, Draginja pronalazi telo mrtve žene koja podseća na nju. U vrelini letnjeg dana, Draginja unajmljuje lažnog muža kako bi se pokazala pred prijateljima. U hladnoći zimske noći, Draginja luta ulicama grada u potrazi za izgubljenim pamćenjem. Kroz tri različita života, jedna sredovečna žena pokušava da iskoči iz svoje kože.

KC Pančeva

U filmu glume Ksenija Marinković, Isidora Simijonović, Boris Isaković, Alex Elektra, Ivana Vuković, Vlasta Velisavljević, Goran Bogdan, Jasna Đuričić i Radoje Čupić.

Dušan Zorić i Matija Gluščević studirali su filmsku režiju na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu. Njihovi filmovi su prikazani na velikom broju međunarodnih festivala gde su osvojili više nagrada. Dušanov dokumentarni film „Ljubav“ (2016) imao je premijeru na festivalu Visions du Réel u Nionu, dok je kratki igrani film „Strano telo“ (2018) uvršten u zvanični program Venecijanskog filmskog festivala. Matijin dokumentarac „Utopija“ (2016) prikazan je u Puli i na Martovskom filmskom festivalu, a njegov kratki igrani film „Loop“ (2017) imao je svetsku premijeru na festivalu u Lokarnu. „Da li ste videli ovu ženu?“ je njihov dugometražni debi.

(Pančevac)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.