TROJE POVREĐENIH U SAOBRAĆAJKAMA U PANČEVU: Tri saobraćajna udesa u danu za nama, povređeni prevezeni do bolnice

09:59

05.04.2023

Podeli vest:

RINA

U Pančevu su se juče dogovile tri saobraćajne nezgode, u kojima je troje učesnika povređeno. Jedna osoba povređena je u udesu koji se dogodio na nadvožnjaku na Novoseljanskom putu, jedna osoba je povređena u saobraćajki do koje je došlo na uglu ulica Dr Kasapinovića i Cara Dušana, a jedna osoba povređena je u udesu koji se dogodio na uglu ulica Svetog Save i Braće Jovanovića. Ekipe pančevačke Hitne pomoći povređene su zrinule i prevezle do Opšte bolnice Pančevo, navodi se u saopštenju Doma zdravlja.

Ekipe Hitne imale su 4 intervencije na javnom mestu. Pozlio je radniku u firmi „Promist”, kolabrirala je radnica u DIS marketu, pozlilo je jednoj osobi u banci na Kotežu dva, a jedna osoba na ulici je zatečena u alkoholisanom stanju, sa povredom glave.  Svi su prevezeni do bolnice na dalje lečenje.

Kućnih poseta bilo je 19, transporata u gradu 21, van grada 24, a u pratnji lekara 7. Na Institut za majku i dete, prevezeno je jedno novorođnče, u KBC „Dragiša Mišović” prevezeno je kovid pozitivno dete, a na UC Beograd prevezen je jedan pacijent zbog moždanog krvarenja. Do Opšte bolnice Pančevo prevezen je jedan učenik iz Stračeva zbog povrede noge i jedan pacijent u komatoznom stanju, navodi se u izveštaju Doma zdravlja Pančevo.

Pomoć u ambulanti Hitne, u danu za nama, zatražilo je 34-oro odraslih i 7-oro dece.
Stariji su se uglavnom javljali zbog povišenog krvnog pritiska, temperature i bolova različite etiologije, a deca zbog povišene temperature, prehlade i stomačnih tegoba.

(Pančevac)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.