AZRI Š (22) UVEDEN EKSTRADICIONI PRITVOR Zbog opasnosti da bi na slobodi mogla izbeći postupak izručenja Srbiji, ukinut joj privremeni pritvor!

08:56

19.04.2023

Podeli vest:

printscreen/fb

Azri Š. odlukom Suda Bosne i Hercegovine ukinut je privremeni, a određen ekstradicioni pritvor zbog opasnosti da bi boravkom na slobodi mogla izbeći postupak izručenja Srbiji, saopšteno je iz Suda BiH.

Ekstradicioni pritvor po ovom rešenju može trajati najduže šest meseci od dana hapšenja 14. marta ove godine ili do nove odluke Suda.

Azru Š. (22) iz Brčkog potražuje Srbija zbog sumnje u umešanost u ubistvo Ranka Radoševića Eskobara 9. marta u Beogradu.

Radošević je ubijen kada su dvojica maskiranih egzekutora, osumnjičeni Stefan Z. iz Lebana i Luka V. iz Kraljeva, ušla u kafić koji je bio u sklopu pumpe i ispalili više hitaca u njega.

 

(Pančevac/Novosti)

AZRA Š. PRIZNALA DA JE BORAVILA U BEOGRADU DVA DANA PRE UBISTVA ESKOBARA Studentkinja saslušana pred sudom BIH! FOTO i VIDEO

OVO JE AZRA Š. (21) KOJA JE UHAPŠENA ZBOG UBISTVA RANKA ESKOBARA Pomagala i privedenoj maloletnici da namami Radoševića? FOTO

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.