BANE TOMAŠEVIĆ ODUŠEVIO PUBLIKU NA SABORU: Nisam verovao da će moja pesma Noćas pijem proći u finale! Voleo bih da ova pesma zaživi,a nagrade su manje bitne

14:33

26.04.2023

Podeli vest:

Printscreen/YT

Prvo polufinale 5. izdanja Sabora narodne muzike Srbije 2023. godine, održano je sinoć a večeras će se održati drugo polufinale, koje će biti emitovano na prvom programu RTS od 21 sat. Pojavljivanje glumca Branislava Baneta Tomaševića mnoge je iznenadilo, a on se publici predstavio pesmom „Noćas pijem“.

Tomašević je i ranije snimao pesme, kao što su „Dušmani“, „Ovo nije kraj“, a za naš portal je otkrio da će uskoro publici predstaviti pravo iznenađenje.

„Jako zanimljivo iskustvo, desilo se jako spontano, nisam verovao da će moja pesma da prođe u finale, više sam je snimio iz štosa, ali eto – drago mi je da ljudi dobro reaguju. Što se tiče finala, ja bih želeo da ova pesma zaživi i ostane, a nagrade su manje važne.“

Branislav nam je otkrio da se na Sabor narodne muzike nije prijavio ga bih se takmičio već da bi upoznao novi segment šoubiznisa.
„Nisam bio skeptičan jer nisam došao sa pretenzijama da se takmičim, nego da budem zadovoljan i vidim još jedan segment šoubiznisa“, rekao je Bane za Nova.rs.

Pitali smo ga da li je teško uskladiti glumu i pevanje.

„Nimalo nije lako uskladiti sve, ali kada ste dovoljno posvećeni svim obavezama moguće je postići. Ja imam i pevačkog i glumačkog dara i već sam igrao u nekim mjuziklima, to je vrlo kompatibilno sve.“
Glumac nam je otkrio šta trenutno sprema publici.

„Publika treba da očekuje samo hitove kada je muzika u pitanju, spremam projekat sa grupom ‘Zana’ i grupom ‘Legende’.“

Prvih osam finalista Sabora 2023. godine, koji su juče izabrani su: Grupa „Legende“, „Mačak Miša bend“, Branka Sovrlić, Đorđe Čavić, Lidija Janković, Jelena Gerbec, Aleksandra Ristanović i Branislav Tomašević. Finale Sabora narodne muzike Srbije, u organizaciji RTS i SEMUS, održaće se 27. aprila od 21 sat.

(Pančevac/Nova)

DARKO LAZIĆ PONOVO HITNO OPERISAN: Zdravstveno stanje mu se zakomplikovalo nakon operacije viška kože! FOTO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.