BIĆE MNOGO RANJENIH I UBIJENIH Preteća poruka stigla na adresu škole u Pranjanima! Moja regrutovana osoba je sakrila bombu u vašoj školi!

11:49

23.05.2023

Podeli vest:

Foto: Ilustracija / RINA

Poruka preteće sadržine koja je stigla na email adresu OŠ „Ivo Andrić“ u gornjomilanovačkom selu Pranjani zaprepastila je sve đake i nastavnike koji su se tom trenutku našli u školi.

U toj poruci se navodi kako će bomba koja je postavljena u tom objektu odneti mnoge žrtve.

„Moja regrutovana osoba je sakrila bombu (Tetrul) u vašoj školi. Sastavljena je u skladu sa mojim instrukcijama. Mala je, ali veoma dobro pokrivena, nemoguće je oštetiti građevinsku strukturu ovom eksplozivnom napravom, ali biće mnogo ljudi ranjenih i ubijenih posle eksplozije. Svaki pokušaj deaktiva uređaja će te ubiti. SVI ĆETE UMRETI“ navodi se u pretećoj poruci u koju je agencija RINA imala uvid.

RINA

Nakon detaljnog pregleda pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, utvrđeno je da se radi o lažnoj dojavi i deca su vraćena na nastavu.

– Odmah smo evakuisali svu deci i pozvali policiju. Nakon detaljne pretrage utvrdjeno je da je u pitanju lažna dojava“, rekao je direktor škole Zoran Pantović.

Ranije jutros, lažne dojave o bombama stigle su i Mašinsku i Medicnsku školu u Čačku.

 

(Pančevac/RINA)

NOVE DOJAVE O BOMBAMA U ČAČKU I NOVOM SADU Škole se pretražuju, svi su evakuisani!

DOJAVE O BOMBAMA U KBC ZVEZDARA I VMA: Kontradiverzione ekipe su na terenu!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.