VASPITAČICA IZ ARANĐELOVCA HEROJ Ženu pokosio auto na pešačkom! Sa slomljenim stopalom sklonila decu na sigurno, pa otišla u bolnicu!

23:14

24.05.2023

Podeli vest:

RINA

Društvenim mrežama kruži priča o vaspitačici heroju iz Aranđelovca, koja je junačkim činom pokazala svima kako se radi svoj posao.

Naime, vaspitačica jednog vrtića u Aranđelovcu odlučila je da dečicu odvede u jedan obližnji parkić da se igraju, stala je na pešački prelaz i zaustavila saobraćaj kako bi deci obezbedila sigurno prelažanje ulice i tada kreće prava drama.

U jednom momentu žena je bila leđima okrenuta jednom automobilu koji je uprkos zaustavljanju po nerazjašnjenim okolnostima pošao i oborio nesrećnu ženu na pešačkom prelazu. U tom trenutku deca koja su videla nezgodu uspaničila su se i počela da vrište, a vaspitačica od šoka nije uspela da zapamti tablice.

– Žena je zaustavila vozila da deca pređu pešački prelaz, onda ju je auto oborio i pobegao sa lica mesta – navedeno je ispod jedne objave.

Ova hrabra žena ustaje sa polomljenim stopalom i prvo preplašnu decu odvodi u vrtić na sigurno, pa tek onda odlazi da zbrine svoje povrede.

Roditelji, koji su priču čuli od svoje dece, prvenstveno su ganuti ovim herojskim činom vaspitačice i planiraju da predlože da se ženi dodeli nagrada grada, a sa druge strane kuljaju od besa jer se u toj ulici nesavesni vozači vrlo često nepropisno parkiraju i zaleću jer je ulica nizbrdo i time ugrožavaju bezbednost dece.

Inače, vaspitači ovog vrtića decu neretko vode decu u taj park i prilaz je maksimalno obezbeđen kako pešačkim prelazom tako ležećim policajcem.

 

(Pančevac/Kurir)

HAOS U NIŠU Zapalio se autobus kod Ćele-kule! Stajao na stanici pre nego što se pretvorio u buktinju! VIDEO

SPISAK USTANOVA KULTURE KOJE MOGU DA KORISTE UČENICI RIBNIKARA: Roditelji treba da se izjasne

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.