DINAMO POBEDIO, VOJVODINA OSVOJILA PEHAR: U revanš meču KUP-a Srbije Vojvodina izgubila od Dinama u Pančevu

21:06

11.06.2023

Podeli vest:

Printscreen/Instagram/RK Dinamo

Vojvodina iz Novog Sada osvojila je i KUP Srbije i pored toga što je u revanš utakmici izgubila od Dinama u Pančevu sa 30-31 (17-15).

Ispostavilo se da je prednost od 6 golova u prvom meču bila dovoljna za osvajanje pobedničkog pehara. Vodili su Novosađani tokom većeg dela meča, a Pančevci su golom Jezdimirovića uspeli da povedu u 49. minutu i videlo se da žele bar utešnu pobedu protiv ekipe koja je ove sezone osvojila sve što se može osvojiti. Vojvodina nije dozvoljavala Pančevcima da steknu veću prednost od jednog gola, a pobednik je rešen u poslednjim sekundama i to golom Perovića iz sedmerca.

Za najboljeg igrača proglašen je Rađenović iz Vojvodine, a za najboljeg aktera domaćeg tima proglašen je Novaković.

Inače od aktivnog igranja rukometa oprostio se dugogodišnji Dinamov igrač Ivan Distol. On je uz prigodne poklone saigrača i predsednika kluba, uz ovacije sa tribina odigrao svoj poslednji meč u profesionalnoj karijeri.

Vojvodina je sasvim zasluženo posle šampionske titule, osvojila i KUP Srbije, a Dinamo nema za čim da žali, jer je ponovio uspeh iz davne 1972. godine kada je poslednji put igrao u ovakvom jednom finalu i to protiv Borca iz Banja Luke.

 

RUKOMETAŠI DINAMA IMAJU TEŽAK ZADATAK: Večeras revanš meč finala KUP-a Srbije protiv Vojvodine

(Pančevac/GJ)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.