UVEK MEĐU NAJBOLJIMA Novi uspesi atletskog kluba Tamiš: Sara Gagić, Nina Kostić i Nikolina Radovanović se okitile medaljama na prvenstvu Vojvodine!

16:01

13.06.2023

Podeli vest:

printscreen/ig

 

Na Pojedinačnom prvenstvu Vojvodine u kategoriji mlađih pionira u atletici, odlični su bili i članovi Atletskog kluba Tamiš.

Predvođen trenerom Zoranom Kocićem, ovaj klub je nastupio je sa pet atletičarki i ostvario je zapažen uspeh osvajanjem tri medalje.

U trci na 1.000 metara u sportskom hodanju, Sara Gagić je osvojila srebrnu medalju, a u istoj disciplini, na svom debitantskom nastupu, Nina Kostić je stigla do bronzanog odličja.

Nikolina Radovanović, velika nada AK-a Tamiš, ponovo je pokazala svoj raskošni talenat u bacačkim disciplinama. U bacanju vorteksa dostigla je daljinu od preko 47 metara i osvojila bronzanu medalju.

– Naša štafeta na 4×100 metara, u sastavu: Nikolina Radovanović, Nina Kostić,Nevena Nikolić i Nađa Cvetković zauzela je šesto mesto u Vojvodini, ali je ostvarila najuspešniji nastup od svih klubova iz Pančeva – rekao je trner Zoran Kocić.

 

(Pančevac)

SPORTSKI DIREKTOR AK PANONIJA Dragojević: Slažemo se sa idejom da se 3 sadašnja kluba ujedine u jedan! To bi poboljšalo uslove za trening

PRVENSTVO VOJVODINE ZA MLAĐE PIONIRE U ATLETICI: Zlatna medalja za Valentinu Mirkov!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.