KK TAMIŠ DOBIO POJAČANJE! Pajić, Grković i Popović novi igrači pančevačkog kluba! FOTO

11:38

22.06.2023

Podeli vest:

printscreen/ig

Košarkaški tim Tamiša bogatiji je za tri igrača: Omara Pajića, Marka Grkovića i  Marka Popovića. Oni su potpisali ugovore sa KK Tamiš i postali dodatno pojačanje pančevačkom klubu.

Omar Pajić je nekadašnji igrač Zrinjskog, Kolubare i Sparsa iz Sarajeva, dogovorio je jednogodišnju saradnju sa klubom Tamiš. Omar je 1999. godište, visok je 205 centimetara i pokriva obe krilne pozicije.

 

Marko Grković je novi košarkaš našeg gradskog kluba. U prethodnoj sezoni nastupao je prvo za Kožuv iz Makedonije, da bi se potom vratio u ekipu Dunava. Igra na poziciji krila i važi za odličnog poentera. Marko je 1997. godište i visok je  201cm.

Marko Popović je talentovani košarkaš iz Niša, potpisao je trogodišnji ugovor sa klubom Tamiš. U prethodne dve sezone igrao je za Radnik iz Surdulice i svojim odličnim nastupima dokazao je da je vreme da zaigra u višem rangu takmičenja. Momak je rođen 2000. godine, visok je 203cm i pokriva obe krilne pozicije.

 

(Pančevac)

DOBAR TREND U OMOLJICI Veslač Marko Jančikin dobio stipendiju kao najtalentovaniji sportista u Vojvodini

RVAČI ŠAMPIONSKI U KANJIŽI: Šampionsku titulu poneo je Stefan Todosijević dok je vicešamionsko zvanje zaslužio Artur Hovakimjan

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.