JESSIE J POSLALA SJANU PORUKU Posle porođaja plesala u donjem vešu uz poruku: Niko me ne voli više od sebe same! VIDEO

13:52

23.06.2023

Podeli vest:

Printscreen/Instagram

Pevačica Jessie J, inače poznata po tome da se priključila pokretu #bodypositivity, nastavlja borbu s nerealnim pogledom na ljudsko telo.

Naime, pevačica je odlučila da proslavi svoje predivno postporođajno telo na veoma neobičan, a njoj svojstven način.

Jessie je na Instagramu podelila snima u kojem pleše u donjem vešu, a njeni pratioci su bili oduševljeni.

„Niko me ne voli više od sebe same. Nema reklama, samo malo ljubavi prema sebi i svom telu šest nedelja nakon porođaja“, napisala je ispod videa.

Pevačica je pre malo više od mesec dana na svet donela devojčicu Sky. Prethodno, pretrpela je pobačaj koji je teško podnela.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessie J (@jessiej)

Jessie je takođe, 11 dana nakon porođaja, postavila fotografiju svog tela na Instagram „Ovo pišem sebi, kao i svima kojima je potrebno da pročitaju. Vaše telo je bilo dom nekome 9 meseci. Organi su vam se pomerili i sada treba da pronađu put nazad. I materica se polako oporavlja. Hormoni divljaju, a telo radi najjače što može. Umorni ste, ali magični. Vi ste napravili ljudsko biće. Biće koje ovo radi s vama i voli vam beskrajno, prenosi marieclaire.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessie J (@jessiej)

Usporite. Budite nežnije prema sebi, svom telu i umu. Setite se da se oporavljate i ne zaboravite da podsetite i sve oko sebe. Slavite svoje novo telo. Promenilo se. Ignorišite šapate drugih ljudi. Ceo ovaj proces je PRELEP I PRIRODAN. 2023. godina je. Ljudi treba da iskuliraju“, napisala je.

U ZUMBI NEMA POGREŠNIH KORAKA Licencirani instruktor Ivana Radovanov o sve popularnijem dance fitness programu u Srbiji i Pančevu! FOTO i VIDEO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.