UHAPŠEN BIVŠI BOKSER KOJI JE NA SPLAVU PREBIO MUŠKARCA: Tereti se za pokušaj UBISTVA! Nesrećni čovek ŽIVOTNO UGROŽEN

12:34

02.07.2023

Podeli vest:

MUP

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su P. M. (40), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo u pokušaju, saopštila je PU Beograd.

„Sumnja se da je osumnjičeni, inače poznati bivši bokser i pripadnik obezbeđenja, u noći između petka i subote, oko 00.30 časova, na jednom splavu na Savskom keju zadao više udaraca po glavi tridesetogodišnjem muškarcu i naneo mu teške telesne povrede opasne po život – saopšteno je u MUP-u.

Prema izvorima pojedinih medija, žrtva ovog nasilnika ima prelom lobanje sa krvarenjem u  mozgu.

Kako prenosi Blic, ovaj bokser je pre četiri godine gostovao u jednoj emisiji gde je istakao zbog čega se odlučio za profesionaloni boks. Naime,on je tada otkrio da „voli da se pobije jer je malo živahan i hiperaktivan, a boks je pravi sport za to.“ Tada je naveoda je čak bio u reprezentaciji.

„Posle punoletstva. počeo je ozbiljan takmičarski period i tada sam upao u reprezentaciju. Deset godina sam boksovao, odboksovao sam 120 amaterskih mečeva. Osvajao sam razne medalje. Bio sam višestruki šampion Vojvodine, šest puta vicešampion države“, rekao je ranije bokser koji je trenutno u bekstvu.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

 

(Pančevac/Rina/Blic)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.