ZAVRŠENO SASLUŠANJE DEČAKA UBICE Kosta K. po prvi put izrazio kajanje zbog svega što je uradio?!

16:57

18.07.2023

Podeli vest:

printscreen

Saslušanje dečaka ubice koji je u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar 3. maja ubio devet vršnjaka i radnika obezbeđenja, upravo je završeno.

Kako Kurir saznaje, iz sudnice u kojoj je uspostavljena video-veza sa psihijatrijskom ustanovom u kojoj dečak boravi, izašli su advokati koji zastupaju porodice ubijenih, kao i troje roditelja.

– Saslušanju su prisustvovali advokati porodica, troje roditelja iz dve porodice, branilac oca dečaka kao i tužilac Višeg javnog tužilaštva koji je vodio ispitivanje. Dečak je saslušan putem video-linka i odgovarao je na sva pitanja koja se tiču postupka koji se vodi protiv njegovog oca zbog teškog dela protiv opšte sigurnosti – potvrđeno je za Kurir.

Ispitivanje je trajalo četiri sata. Roditelji žrtava su iz sudnice izašli vidno potreseni.

Advokat Zora Dobričanin Nikodinović, koja zastupa jednu od porodica, potvrdila je za Kurir da je dečak saslušan putem video linka i da je saslušanje završeno.

Nakon što je izašla iz sudnice, advokatica koja zastupa oca dečaka ubice izjavila je za Kurir da je dečak na saslušanju potvrdio ono što je ranije izjavio njegov tata.

– Dečak je na saslušanju potvrdio ono što je otac ranije izjavio i objasnio o načinu na koji je otac čuvao i skladištio oružje. On je izjavio da mu otac nije prvi put omogućio kontakt s oružjem. Dečak je izrazio kajanje zbog svega što je uradio – rekla je advokatica.

(Pančevac/Kurir)

U TOKU ISPITIVANJE DEČAKA UBICE IZ RIBNIKARA: Svedoči u postupku protiv svog oca

TEK JE IZNAJMIO STAN, JUTROS JE UŠAO Detalji požara na Bežanijskoj kosi: Deca su gasila čoveka i dalje je goreo kad su oni naišli!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.