ELEKTRODISTRIBUCIJA PANČEVO: Isključenja struje za petak, 4. avgust

10:42

03.08.2023

Podeli vest:

Pixabay

Zbog planiranih radova na električnoj mreži, u petak, 4. avgusta, bez stuje će biti potrošači u Pančevu, Kovačici, Omoljici, Vračevom Gaju, Beloj Crkvi, Banatskom Karlovcu i Vršcu.

Pančevo
08:00 – 09:30 – OŠ Đura Jakšić; Lava Tolstoja, od Grobljanskog trga do Milke Marković (neparna strana) i od Pere Segedinca do Sterijine (parna strana); Pere Segedinca cela! NAPOMENA: U slučaju loših vremenskih uslova radovi se odlažu. U slučaju ranijeg završetka radova ED Pančevo zadržava pravo da uključi napajanje korisnika pre planiranog vremena.

Kovačica
09:00 – 10:30 – Deo ulice JNA.

Omoljica
09:00 – 13:30 – Omoljica Branislava Nušića (od Uroša Predića ka Starčevu).

Vračev Gaj
08:00 – 14:30 – Operater zadržava pravo da u slučaju lošeg vremena ili drugih neplaniranih događaja otkaže radove i isključenje kao i da izvrši uključenje pre planiranog vremena.

Bela Crkva
09:15 – 11:00 – Karaška, Proleterska u Grebencu. Operater zadržava pravo da u slučaju lošeg vremena ili drugih neplaniranih događaja otkaže radove i isključenje kao i da izvrši uključenje pre planiranog vremena.

Kovačica
08:30 – 10:30 – JNA od Bratstva Jedinstva do Čajakove i Čajakova, od Janka Bulika do ŠaFarikove.

Banatski Karlovac
11:00 – 12:00 – Cara Lazara (cela ulica). U slučaju loših vremenskih uslova radovi se odlažu. U slučaju ranijeg završetka radova ED Pančevo zadržava pravo da uključi napajanje korisnika pre planiranog vremena.

Vršac
09:00 – 11:00 – Vuka Karadžića, Ivana Milutinovića. Operater zadržava pravo da u slučaju lošeg vremena ili drugih neplaniranih događaja otkaže radove i isključenje kao i da izvrši uključenje pre planiranog vremena.

HITNA POMOĆ PANČEVO: U danu za nama tri saobraćajne nezgode u kojima su tri osobe povređene

(Pančevac)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.