SLAVKO RADOJIČIĆ: Nema lepšeg osećaja nego pomoći nekome! Pančevačko udruženje „Ognjište“ uručilo donaciju deci oboleloj od raka! FOTO

11:11

17.08.2023

Podeli vest:

Printscreen/Instagram

Predstavnici pančevačkog udruženja „Ognjište“ uručili su donaciju pedijatrijskom odeljenju Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije.

Reč je o aparatima koji će poboljšati kvalitet lečenja dece obolele od raka – infuzomatima, drop senzorima, pumpama, a takođe, nedavno je na isto odeljenje ugrađena i inverter klima.

Printscreen/Instagram

– Nema lepšeg osećaja nego pomoći nekome, posebno onome ko ne može da ti uzvrati. Osim srdačnog dočeka i zahvalnosti, najjači utisak na mene, a verujem i na sve ostale, ostavio je susret sam malom Darijom, anđelom iz jednog sela sa planine Golija. Ona je bila prisutna onoga dana kada smo išli da dogovorimo moje hodočašće i tada je rekla: „Čiko, hvala što ćete da pešačite za nas.“ Evo, ugodio je Gospod Bog da se i juče sretnemo prilikom isporuke dobara za pedijatrijsko odeljenje. Što se Ognjišta tiče, mi nastavljamo sa radom. U toku je akcija prikupljanja robnih i novčanih sredstava za manastirski dom Sveta Petka izvorska. Nakon toga ćemo se okrenuti akciji prikupljanja robnih i novčanih sredstava za potrebe Crkvene kuhinje koja dnevno pripremi oko 2.000 obroka za potrebe porodica i pojedinaca, rekao je predsednik „Ognjišta“ Slavko Radojičić na zvaničnoj Instagram stranici ovog udruženja.

Printscreen/Instagram

Podsetimo, Pančevac Slavko Radojčić, predsednik „Ognjišta“, krenuo je 23. maja, peške od Omoljice do Sokobanje, preko planine Rtanj. Ovo hodočašće od 250 kilometara trajalo je pet dana, a tom prilikom, građani su kupovali korake. Pored toga, i njegov sin Dušan pešačio je jedan dan, a Studio NN organizovao je humanitane dane. U navedenim akcijama za male borce prikupljeno je 830.000 dinara.

(Pančevac)

PONOSAN NA SVOJU IZOŽBU AKTOVA U RODNOM KOVINU Milan Živković: Važno je da devojka koju fotografišem bude srećna i da mi veruje! FOTO

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.