PANČEVAC SPAJA LJUDE Dve srpske porodice sa letovanja u Antaliji poslale poruku našim čitaocima! FOTO I VIDEO

16:22

01.09.2023

Podeli vest:

Pančevac

„Veliki pozdrav čitaocima Pančevca i pratiocima portala Pančevac iz Antalije“, poručile su porodice Vranić i Popadić koje su nam na mejl prosledile snimke sa letovanja u neodoljivoj Antaliji, najsjajnijem biseru Mediterana.

Na ovim fotografijama zabeleženim tokom bezbrižnog druženja kraj suncem okupane obale Sredozemnog mora, dve porodice iz Srbije su se srele i podelile istu strast – ispijanje turske kafe uz nedeljnik „Pančevac“.

Pančevac

Porodica Vranić, poreklom sa Zlatibora, i porodica Popadić iz Užica, uputili su se u Tursku u potrazi za suncem, morem i avanturom. Međutim, nisu ni sanjali da će se baš na Mediteranu naći u društvu sa ljudima sa kojima dele ljubav prema čitanju lokalnih novina.

Vranići i Popadići su u danima odmora postali verni čitaoci „Pančevca“, a pronašli su i vremena da zajedno prodiskutuju o novostima iz našeg grada. Naime, kako su razmenjivali priče o svojim iskustvima na putovanju, razgovor je spontano prešao na njihovo zajedničko interesovanje  – pančevački nedeljnik.

Ovaj slučajni susret dve srpske porodice na letovanju pokazuje koliko su lokalne novine poput „Pančevca“ važne za očuvanje veza sa zajednicom i tradicijom, čak i kada ste na odmoru, daleko od kuće.

Iz tog razloga, „Pančevac“ će nastaviti da spaja ljude sa pričama iz njihove voljene zajednice, negujući neraskidivu vezu između čoveka i njegove zemlje.

(Pančevac)

TAJNI SASTOJAK ZA ŠTRUDLU JE DA UŽIVAŠ U PROCESU Pančevci još danas mogu uživati u ovom specijalitetu! Štrudlijada od sutra u Dolovu!

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.