ZAVRŠEN 15. PO REDU IZBOR ZA NAJLEPŠU BAŠTU I BALKON Evo kome su dodeljene prve nagrade u Narodnoj bašti

08:33

16.09.2023

Podeli vest:

JKP Zelenilo

Dodelom nagrada i zahvalnica u Narodnoj bašti završen je još jedan,  15. po redu izbor za najlepše uređenu baštu i balkon u Pančevu.

JKP „Zelenilo“ već dugi niz godina predano organizuje ovaj kreativni konkurs s ciljem da podstakne građane da se angažuju i budu kreativni u uređenju svog životnog prostora i okoline. Nakon roka za prijavljivanje koji je istekao 11. septembra, stručna komisija pažljivo je pregledala više od 40 prijava i fotografija koristeći strogo utvrđene kriterijume za rangiranje prijavljenih Pančevaca.

Branislava Amanović, dobitnica prve nagrade za najlepši balkon kaže da je ljubav prema cveću razvila zahvaljujući sestri koja je ljubitelj horti kulture.

Svoju sreću i zadovoljstvo iskazala je i Caja Vasić, dobitnica nagrade za  najlepšu baštu u Pančevu koja kaže da joj nesebičnu podršku i pomoć u uzgajanju biljaka pruža njena porodica.

Pobednicima u svim kategorijama uručeni su vaučeri koji mogu biti iskorišćeni u rasadniku JKP „Zelenilo“ za kupovinu sadnog materijala, dok je od fotografija, prikupljenih u procesu prijavljivanja, napravljena kolažna izložba bašti i balkona koju će Pančevci imati priliku da, u narednih mesec dana, pogledaju u Narodnoj bašti.

(Pančevac)

U PETAK U 12 SATI SAZNAĆEMO ČIJA BAŠTA JE NAJLEPŠA: Konkurencija je bila jaka, a sve fotografije videćemo u Narodnoj bašti! JKP Zelenilo pripremilo je i nagradne vaučere FOTO

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.