U PANČEVU ZAMENA LETNJEG RASADA NOVIM JESENJIM CVETNIM RASADOM Do početka novembra nove sadnice biće postavljene u svim delovima grada

18:27

19.09.2023

Podeli vest:

JKP Zelenilo

Zaposleni u JKP „Zelenilo“ ovih dana rade na zameni letnjeg rasada novim jesenjim cvetnim rasadom. U rasadniku ovog javnog komunalnog preduzeća proizvedeno je oko 50 hiljada komada jesenjeg rasada koji će do početka novembra biti postavljen u svim delovima grada.

„JKP „Zelenilo“ Pančevo, još uvek nije počelo zamenu letnjeg rasada jesenjim, zbog temperatura  i vlage koja vrlo prija biljkama“, kaže Ženja Marinković iz JKP “Zelenilo“.

U toku je proizvodnja oko 50.000 novih rasada koje će se tokom jesenjeg i zimskog perioda naći na javnim površinama grada Pančeva, ističe Marinkovićeva.

„Dokle god temperature budu ovakve, biljkama će biti potrebno zalivanje i sistemi za zalivanje u gradu će raditi“,  poručuju iz JKP “Zelenilo”.

Narednih  mesec dana nove sadnice biće postavljene u svim delovima grada. Ženja Marinković ističe da se posebno vodi računa  o Narodnoj bašti koja se svakodnevno uređuje kako bi svim Pančevcima ali i posetiocima našeg grada na ovom mestu boravak bio ugodniji.

(Pančevac)

ZA PENZIONERE I GORIVO PO POVLAŠĆENOJ CENI: Evo za koliko će jeftinije točiti na pumpama

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.